BIM til tagpap og grønne tage

Annonce – Dato 10 Apr 2018

BIM sparer tid på tegnestuen

BIM til tagpap og grønne tage

På Phønix Tag Materialers hjemmeside kan arkitekter og rådgivere nu downloade BIM-materialer i 2D og 3D med virksomhedens produkter, fortæller projektchef Dorthe L. Hartung fra Phønix Tag Materialer.

- BIM har vist sig at være efterspurgt hos arkitekter, når de projekterer med tagpap og grønne tage. Tegningerne kan bruges direkte, eller man kan tilpasse dem, så de passer til det enkelte projekt, herunder tilpasse tegningen til dæk og isoleringstykkelse, siger Dorthe L. Hartung.

De fleste tegnestuer vælger at downloade alle tegningerne til eget bibliotek, mens andre vælger de detaljer, de har brug for i et konkret projekt.

- Renderinger af grønne tage, listedækninger og glatdækning gør det desuden muligt at simulere overflader, så man kan vise bygherren en nærmest fotografisk tegning af hans kommende byggeri, siger Dorthe L. Hartung.

Phønix Tag Materialers tegninger bliver positivt modtaget på tegnestuerne. Det skyldes ikke mindst, at tegningerne er udviklet i tæt samarbejde med arkitektvirksomheder, der fortalte Phønix Tag Materialer om deres behov og også testede tegningerne undervejs.

Tegningerne er frit tilgængelige på virksomhedens hjemmeside - se her

Mød Phønix Tag Materialer på Building Green Aarhus, stand nr. 10

Se mere på www.phonixtagmaterialer.dk

Kontaktperson: Dorthe L. Hartung, projektchef,  40 64 52 41

Om Phønix Tag Materialer

Phønix Tag Materialer A/S er en del af Nordic Waterproofing. Nordic Waterproofing er en af Nordens ledende leverandører af fugtbeskyttelse til bolig-, erhvervs- og offentlige byggerier/konstruktioner. Nordic Waterproofing samarbejder med flere af nordens største tagentreprenører og deres produkter er markedsledende indenfor de respektive produktområder bitumen-, EPDM- og TPO- baserede membraner. 

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår