bhc-teknik: Allaway Manta Centralstøvsuger systemer til krævende professionel brug.

Dato: 22 maj 2008

Allaway Manta er et efficient centralstøvsuger system til store områder, som hoteller og skibe. De vil også med fordel kunne anvendes i kontor miljøer, børnehaver og plejehjem.

bhc-teknik: Allaway Manta Centralstøvsuger systemer til krævende professionel brug. Allaway Manta er et efficient centralstøvsuger system til store områder, som hoteller og skibe. De vil også med fordel kunne anvendes i kontor miljøer, børnehaver og plejehjem.

Manta systemet muliggør at rengøring også kan foretages i dagtimerne uden at forstyrre personale eller kunder. Fordelen er her, ligesom ved de små modeller, at luften ikke bliver blæst ud i det rum hvori der bliver støvsuget, men direkte ud i det fri. Ren og frisk indeklima, forbedrer den daglige komfort.

Allaway Manta produkt serien indeholder tre forskellige central enheder: Manta 3000, Manta 6000 og Manta APC 3. Alle Manta central enheder er produceret i stål, brandsikre og stabile. Den store 34 liter stål beholder er udstyret med en plastik pose til opsamling og bortskaffelse af skidtet. Central enheden er sikret mod overophedning med en termosikring. Projektering, installation og idriftsættelse af et Manta system kræver en Allaway autoriseret installatør som har været på kursus hos Allaway Oy. Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til bhc-teknik Henrik Behrens direkte på +45 2395 3965.

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår