Besøg os på Architect@Work d. 7. & 8. september 2022 i Forum, København

Annonce – Dato 31 Aug 2022

Med ønsket om altid at reducere klimapåvirkning fra vores armaturer, fortager vi løbende livscyklusanalyser på vores mest sælgende produkter. Derfor valgte vi blandt andre vores bedst sælgende armatur, Multilume Slim, fordi, vi estimererede, det var muligt at reducere klimapåvirkningen med 81% ved at erstatte stål med fornybart materiale. Dette resulterede i et paparmatur, Multilume Re:Think, hvor 90% af armaturet kan genanvendes - helt uden at gå på kompromis med de gode lysegenskaber.

For os handler bæredygtighed om balance og langsigtethed. Det gælder både produktion, investeringer, sociale aspekter og tekniske innovationer. Materialer har en stor rolle i vores produkters klimapåvirkning og vi arbejder altid på at finde nye veje!

Fagerhult er på Architect@Work

Idé og innovation

”Et armatur i pap, det noget nyt og ja, jeg skulle overbevise et par kollegaer, det forstår jeg godt, for ideen var ret vanvittig; at arbejde med et materiale, der er helt organisk, er ret vanskeligt for os at forstå første gang, vi er vant til at arbejde med uorganiske materialer som stål og aluminium.” Martin Bååth Design Engineer, Fagerhult.

Fagerhult er på Architect@Work, fordi vi altid har fokus på at optimere materialerne i vores armaturer og er nysgerrige på nye løsninger. Det gælder både for kvalitet, design og for miljøet. Uden nysgerrige medarbejdere var Multilume Re:Think aldrig kommet længere end til tegnebordet.

Se innovative produkter og løsninger præsenteret i udstillingsområdet af importører, producenter og nationale distributører til byggeriet på ARCHITECT@WORK. Gangområderne er indrettet som loungeområder. Her kan udstillere og besøgende nyde et glas vin med snacks, snakke og udveksle oplysninger om de fremtidens bæredygtige byggerier.

Få en fribillet til messen her

Referenceprojekter fra Fagerhult A/S

Den Blå Planet

Den Blå Planet

Nybygning | Kastrup | 630,0 Mio.Kr

Nybygning af udstillingsfaciliteter i Tårnby på 2 etager hvor den ene etage e...

FN Byen

FN Byen

Nybygning | København Ø | 200,0 Mio.Kr

Nybygning af kontorbygning i København på 6 etager hvor den ene etage er unde...

Viborg Rådhus

Viborg Rådhus

Nybygning | Viborg | 290 Mio.Kr.

Nybygning af offentlig forvaltning i Viborg på 6 etager . Selve byggeriet er ...

Vejbelysning Egedal Kommune

Vejbelysning Egedal Kommune

Anlægsarbejde | Egedal | 7,6 Mio.kr

Anlægsarbejde af trafik & kommunikation i Egedal . Selve byggeriet er påbegyn...