Beskyttelse mod erosion og nedfaldende afskalninger

Annonce – Dato 21 Apr 2020

På et industriobjekt var der behov for at beskytte facadefladerne mod vejret. Det skulle også forhindres, at eventuelle afskallede dele af den belastede overflade faldt usikret ned og bragte personer eller genstande på jorden i fare.

Stilladser, industriStillads, konstruktionsløsning, fugetilgændelighed

Krav om fugetilgængelighed

Konstruktionsløsningen skulle også tage højde for muligheden for at fugerne mellem de enkelte betonplader kan gøres tilgængelige, hvis det bliver nødvendigt, uden at blotlægge hovedfladerne. I samråd med kunden besluttede O.G. sig for en kederskinne fra deres leverandør Wilhelm Layher GmbH & Co KG. Disse blev således forankret til betonfladerne.

Afdækning med PVC-presenning

I de resulterende åbninger monterede O.G. en højkvalitetspresenning af PVC. Mellem de udstrakte afdækninger til betonfladerne blev ca. 30 cm brede striber monteret som fugeafdækning. Disse kan nu åbnes og lukkes igen enkeltvis uden stor indsats. Til montagearbejdet anvendtes to GEDA arbejdsplatforme.

Afdækning med PVC presenningMontage, stilladser, fugeafdækning, afdækning til beton

”Mission accomplished”

Opgaven med at beskytte overfladerne mod erosion blev således opfyldt. Beskyttelsen mod faldende afskalninger er opnået. Området, som skulle afdækkes, udgjorde 33.000 m².

Yderligere oplysninger: www.ogspecialstilladser.dk, tlf. 65 95 25 25.

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår