Beredskabscontainere til byggepladsen

Dato: 27 Aug 2020

I samarbejde med PARAT (Life2save) har DanContainer A/S specialudviklet to typer beredskabscontainere til brug på byggepladser.

Stort udstyrsniveau

Det der gør beredskabscontainerne unikke, er det store udstyrsniveau, så eventuelle tilskadekomne på byggepladsen hurtigt kan behandles. I containerne findes bl.a. komplet pakket akuttaske (inkl. hjertestarter), telefon, skyllevæsker, CO₂-slukkere, spinneboard, hoist båre inkl. stropper til kran og liggeleje til behandling.

Beredskabscontainere til byggepladsen

Anvendelsessteder

Beredskabscontainerne kan anvendes alle steder, hvor behovet for førstehjælp kan opstå, udover byggepladser. Det kan f.eks. være på festivaler, markeder, store byfester, koncerter osv.

Dancontainer A/S har i samarbejde med PARAT (Life2save) specialudviklet to typer beredskabscontainere til brug på byggepladser

Fleksibel og mobil opbygning

Containerne er udviklet som 4 fods container og som 10 fods container. Den fleksible og mobile opbygning gør, at beredskabscontainerne let og hurtigt kan flyttes til nye pladser.

PARATs førstehjælpsløsninger og Dancontainer

PARATs førstehjælpsløsninger

PARAT (Live2Save) leverer specialtilpassede førstehjælpsløsninger til bygge- og anlægsbranchen herunder udstyr og førstehjælpskurser.

Hold styr på førstehjælpsudstyret, gør det tilgængeligt og udnyt signalværdien! Med det rigtige udstyr er man forberedt hvis ulykken er ude, eller arbejdstilsynet kommer forbi.

Læs mere om PARATs udstyr til byggepladsen her

Yderligere information: www.dancontainer.dk, tlf. 70 23 41 00 (København) og 86 78 53 00 (Aalborg og Aarhus).

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår