Beams aluminiumradiatorer

Dato: 17 maj 2018

Beama-radiatorer fra Vasco-Group skaber en perfekt symbiose

Med Beams introducerer Vasco en designradiator, der forvandler klimaet i hjemmet til en unik og sansemæssig oplevelse.

Tidløst design

Det smukke lodrette design og den blankpolerede udførelse sikrer, at Beams altid bliver ved med at se flot ud. Robuste profiler kombineret med udsøgte geometriske tilbehørsdele. De udskiftelige håndklædestænger gør det muligt til enhver tid at skabe den ønskede betoning. Garanti for tidløs, energibesparende radiatorkomfort hele livet igennem. Det særlige design og de ekstremt holdbare egenskaber har allerede sikret Beams en række prestigefyldte priser, bl.a. en Henry Van de Velde Label og Ovam Ecodesign Award, som blev uddelt af Design Vlaanderen i 2012.

Opbygning

Beams består af lodrette aluminiumprofiler, der er samlet ved hjælp af en patenteret prespasningsmetode. Hver radiator er forsynet med en beskyttende grunder, som dækker 100 %, og derefter lakeret med pulvermaling. Standarddriftstrykket er 10 bar, og den maksimale driftstemperatur er 110 °C.

Egnet til systemer med lave temperaturer

En Beams-radiator bruger 15 % mindre energi end konventionelle radiatorer. Desuden er Beams en sikker og familievenlig radiator, da vandet strømmer gennem kernen og ikke langs overfladen. Radiatoren udnytter varmen lynhurtigt, da den indeholder langt mindre vand end en klassisk radiator – 2 liter i stedet for 10 liter. Beams afgiver varmen meget hurtigere, da den leder varmen fire gange bedre end en traditionel radiator. Beams forhindrer varmetab gennem væggen på grund af den optimale placering og dimensionering af konvektionslamellerne pa bagsiden. Et sindrigt system, som er udviklet i samarbejde med universitetet i Stuttgart. Beams egner sig perfekt til systemer med lave temperaturer, såsom kondensationskedler og varmepumper.

Beams fra Vasco-Group er i et tidløst design Beams fra Vasco-Group er egnet til systemer med lave temperaturer

Perfekt symbiose mellem kreativitet og teknisk snilde

Beams er en designradiator, hvor stil og godt håndværk er i perfekt harmoni. Kvalitetsdesign, udrustet med innovative finesser, som sikrer en nem installation og optimal brugerkomfort. Den indbyggede centrale tilslutning sikrer, at linjerne forbliver ubrudt. Ventilen, som tidligere var et skæmmende element, er nu skjult og helt usynlig. Det unikke ophæng giver et endnu flottere look. Rillen til nem montering af tilbehør, sørger for at håndklædestænger og tøjbøjler kan monteres problemfrit efter eget valg.

Se mere på www.vasco-group.eu

Referenceprojekter fra Vasco Group ApS

Ekslusive boliger i London, Alto North West Village

Ekslusive boliger i London, Alto North West Village

London

Lejlighedskomplekset ALTO er eksklusive nye boliger beliggende i Wembley Pa...

Grandhotel i Leipzig, Tyskland

Grandhotel i Leipzig, Tyskland

Leipzig

Steigenberger Grandhotel Handelshof i Leipzig, Tyskland er en gammel, histo...

SAINT JOSEPH CLINIC, BORNEM

SAINT JOSEPH CLINIC, BORNEM

Bornem

Klinikken Saint Joseph i Bornem, Belgien, har gennemgået en omfattende reno...

KOLLEGIUM, GLASGOW

KOLLEGIUM, GLASGOW

Glasgow

Et kollegie i Glasgow blev opført i 2017. Vasco Group leverede, i samarbejd...

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår