BasicRegulate fra LS Control

Dato: 19 Apr 2018

Nem og enkel regulering for energioptimeret ventilation

BasicRegulate fra LS Control

BasicRegulate er betegnelsen for en serie af enkle 0-10V reguleringer med indbygget føler. Serien fås som fugtighedsregulator, temperaturregulator og som kombinationsregulator af CO₂ og temperatur.

Forsyningsspænding og filterovervågning

Forsyningsspændingen er 230V AC, og der er udgangssignal på 0-10 V til regulering af EC-motor, spjæld eller andet udstyr, der kræver 0-10 V på sin reguleringsindgang. Eco design-direktivet indeholder krav med virkning fra 2018 om indikation for filterskift. I BasicRegulate er det muligt at tilslutte en pressostat, til overvågning af tryk og som ved fejl tænder den røde fejlindikator diode på forsiden af BasicRegulate.

Hvis der ikke anvendes pressostat til filterovervågning, kan der alternativt tilsluttes tacho signal fra EC-Ventilator. Den røde fejlindikator diode vil så tænde, såfremt der ikke er overensstemmelse mellem omdrejninger og styresignal, da det indikerer fejl i anlægget. BasicRegulate har også en grøn drift diode, der lyser, når der er spænding på regulatoren.

Enkelt og brugervenligt design

BasicRegulate er i et tidsløst design, der passer i de fleste miljøer. Brugerfladen er enkel og intuitiv, idet et enkelt tryk på piltasterne viser den aktuelt målte værdi. Holdes tasten inde i 3 sek. åbner det mulighed for at stille setpunktet op eller ned ved hjælp af piltasterne – setpunktet gemmes automatisk efter 10 sek. uden tryk.

Justerings- og arbejdsområde for BasicRegulate

Temperatur-regulator har et justeringsområde fra 14-27 ⁰C – arbejdsområde 0-40 ⁰C. Fugtighedsregulator har et justeringsområde fra 30-90 % RH – arbejdsområde 5-95 % RH. Kombinationsregulatoren har et justeringsområde og arbejdsområde for temperatur som temperatur-regulatoren. CO₂-delen har et justeringsområde mellem 600 og 1500 ppm – arbejdsområde 0-2000 ppm.

Reguleringsalgoritme

Normalt regulerer BasicRegulate udgangssignalet op mod 10V, når målt værdi er lavere end setpunkt. Dette kan dog nemt inverteres, så der reguleres op, når mål værdi er højere end setpunkt.

Se løsningsforslag og yderligere specifikationer her

BasicRegulate kan købes hos følgende grossister: http://lscontrol.dk/da/partnere-forhandlere/

Yderligere produktinformation

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår