Balco Altaner A/S

Annonce – Dato 5 Dec 2019

I 2015 købte den svenske altankoncern Balco Group, som er den markedsledende på altanmarkedet i Europa, det danske selskab Kontech A/S (som blev til Balco Kontech A/S) med det formål at styrke koncernens position, nærvær og service på det danske marked. Balco koncernen blev dermed repræsenteret ved to selskaber i Danmark, tidligere Balco A/S samt Balco Kontech A/S.

En slagkraftig spiller på altanmarkedet - Balco Kontech A/S

En slagkraftig spiller på altanmarkedet

For at udnytte de forskellige selskabers kompetencer bedst muligt på det danske marked, og som et naturligt led i den strategiske planlægning, fusionerede de to selskaberne i 2018. Den fulde integration af de to selskaber er nu fuldt realiseret. Navneskiftet til Balco Altaner A/S er en naturlig udvikling i signaleringen af den nye slagkraftige styrke i et internationalt selskab, repræsenteret i 7 lande i Europa.

En tryg og stabil samarbejdspartner

Alle medarbejdere nu sidder under samme tag på Hammerholmen i Hvidovre, hvor et nyt flot showroom med både åbne- og glaslukkede altaner også er på vej. Høj kvalitet, innovative løsninger og mange års erfaring i kombination med en sund og solid økonomi gør Balco Altaner A/S til en tryg og stabil samarbejdspartner

 ”Kom udenfor”

Med sloganet ”Kom udenfor” ser Balco Altaner A/S frem til at de, nu styrket med navneskiftet, kan skabe endnu flere gode oplevelser for kunderne igennem flotte og gode altaner.

Yderligere oplysninger: www.balco.dk, tlf. 2814 1350, E-mail, dir. Johan Söderling: js@balco.dk

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår