Bæredygtighed fra SERVITEK

Annonce – Dato 27 maj 2021

Servitek er et ungt firma, der har specialiseret sig i fremstilling af mindre stål- og sprøjtestøbte plastbeslag til dansk byggeri. Servitek fremstiller alle former for beslag efter ordre, uanset antal. Da de sælger direkte, undgår man som kunde det ekstra omkostelige mellemled. Serviteks filosofi er enkelte og smarte løsninger, fleksibilitet og altid at overholde alle aftaler og krav. 

Servitek er et ungt firma, der har specialiseret sig i fremstilling af mindre stål-Klikbærebeslag til understøtning af vinduer og døre Serviteks egne specialudviklede klikbærebeslag t

Program:

Klikbærebeslag til understøtning af vinduer og døre Serviteks egne specialudviklede klikbærebeslag til understøtning af vinduer og døre fremstilles stadig efter de originale tegninger. 

Konsol til brystning/murkrone

Unikt patenteret system der består af ét stykke u-profil der bukkes og derefter samles/låses med låseclips. Erstatter betonelementer eller opmuret brystning. Spar tid og penge med denne unikke løsning.
Den patentanmeldte konsol til opbygning af brystning og murkrone i et og samme beslag fremstilles også efter klik-princippet.

Se mere her.

Bærebeslag

Til understøtning af dør og vinduer, som opfylder alle krav i forbindelse med garanti fra producenten:

  • Kan anvendes til porrebeton, mursten samt beton
  • Nem og hurtig montering
  • Kan monteres indefra
  • Kan leveres i bredde fra 8 til 32 cm
  • Bæreevne for f.eks. 21 cm beslag: 100 kg
  • Beslagene fås på standardmål. Specialmål fremstilles efter ordre

Læs mere her.

Indmuringsbeslag i bæredygtigt materiale

Til understøtning af dør og vinduer, som opfylder alle krav i


Det sprøjtestøbte indmuringsbeslag er fremstillet af recyclet materiale, så her er der også tænkt på økonomi og miljø. Servitek murbeslag anvendes til montering af vinduer og døre, hvor der er behov for, at karmskruerne har et solidt grundlag samt sikrer at der ikke dannes kuldebroer. Murbeslagene lever op til bygningsreglementet vedr. isolering.
Fremstilles af mindst 55 % genanvendelig plast. Beslaget indmures i for- eller bagmur for montage af døre og vinduer. Der forbores gennem karm og beslag, hvorefter karmskruen skrues i. Det anbefales at beslagene indmures med max. 60 cm afstand.

Læs mere her.

Yderligere information: https://www.servitek.dk/, tlf. 2444 4420.