Bæredygtige nyheder fra VELUX Danmark

Annonce – Dato 27 mar 2017

Se VELUX fladtagsvindue med buet glas på Building Green

Bæredygtige nyheder fra VELUX Danmark

Bæredygtig nyhed fra VELUX Danmark 

Se VELUX fladtagsvindue med buet glas på Building Green 

Når dørene åbnes til Building Green i Århus 18. og 19. april, er VELUX Danmark naturligvis tilstede for at bidrage til dialogen om bæredygtige og energieffektive løsninger i byggeriet. 

Bygninger i dag tegner sig for næsten 40 % af verdens samlede energiforbrug og 37 % af C02-udledningen. Samtidig ved vi, at 90 % af bygningsmassen fortsat vil være i brug i 2050, men at 75 % disse på nuværende tidspunkt ikke er energieffektive. Med andre ord er tiden inde til at fokusere på, hvordan vi fremadrettet designer, renoverer og organiserer de bygninger, vi bor og arbejder i for at mindske de afledte effekter af vores moderne livsstil. 

VELUX ovenlysprodukter har ikke alene en positiv energibalance, men også en positiv indvirkning på det liv, som leves i vores bygninger. Vores ovenlysløsninger skaber et indeklima, som er komfortabelt, sundt og udviklende at opholde sig. Og mængden af dagslys og muligheden for løbende at udskifte luften er og vil være essentielle parametre i et bæredygtigt byggeri. 

Vidste du, at CO2-aftrykket fra et VELUX ovenlysvindue er positivt set over produktets levetid?: 

• Råmaterialer (135) + Produktion (36) + Brug (-471) + Bortskaffelse (-8) = -308 kg. CO2 

Fladtagsvindue med buet glas

Vores udbud af ovenlysprodukter i de flade tage er med det nye VELUX fladtagsvindue med buet glas. På Building Green kan du ved selvsyn konstatere, at der er tale om en yderst æstetisk og stilren løsning. Fladtagsvinduet kan monteres i taghældninger fra 15 og helt ned i 0 grader, hvor det buede glas sørger for, at vandet løber af glasset. Ydermere er VELUX fladtagsvindue med buet glas netop blevet hædret med 2018 iF DESIGN AWARD i kategorien “Building Technology”.

Hvilke projekter har du på tegnebrættet?

På Building Green i Århus vil du møde vores kompetente fagfolk, der ser frem til at præsentere dig for VELUX fladtagsvindue med buet glas. De vil desuden kunne give dig et indblik i mulighederne med vores glastage med ovenlysmoduler, den nye BIM/CAD-platform og naturligvis hvilken betydning dagslys og et godt indeklima har i dagens og fremtidens byggeri. 

Se mere på www.velux.dk 

 

Referenceprojekter fra VELUX Danmark

Renovering af rækkehus i Virum

Renovering af rækkehus i Virum

Virum

Renovering af rækkehus i Virum, som stod på fra udgangen fra 2015 til 2016. T...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår