Bæredygtig ventilation med varmegenvinding

Annonce – Dato 1 nov 2016

VELUX Danmark udstiller ny bæredygtig måde at ventilere boligen på

Bæredygtig ventilation med varmegenvinding

Bæredygtig ventilation med varmegenvinding

Kom og oplev VELUX ovenlysmoduler med indbyggede solceller og bæredygtig ventilation med varmegenvinding

Onsdag den 2. november og torsdag den 3. november åbnes dørene i Forum til ”Building Green – byggeriet i det bæredygtige rum”. Messen er den førende danske event inden for bæredygtige og energieffektive løsninger til byggeriet. VELUX Danmark er naturligvis repræsenteret.

”Vi er optaget af at sætte dagsordenen for det bæredygtige byggeri. VELUX Gruppens ovenlysprodukter bidrager til sunde og energirigtige bygninger, som er behagelige at opholde sig i. Building Green er derfor en rigtig god anledning for os til at gå i dialog med byggeriets projekterende parter om vores innovative og bæredygtige løsninger”, siger Frank Thorbøll Larsen, salgschef i projektmarkedet for VELUX Danmark.

Ovenlysmoduler med indbyggede solceller

På VELUX Danmarks stand kan man blandt andet få et indtryk af VELUX ovenlysmoduler med indbyggede monokrystallinske solceller. De innovative ovenlysmoduler har en 50 % transmittans og producerer el til gavn for bygningen og til støtte for energirammen. 

Desuden skaber solcellerne en æstetisk skyggeeffekt i bygningen og reducerer samtidig solens varmeeffekt og risikoen for blænding.

Modulerne er monteret i det præmierede hotel- og konferencecenter Green Solution House i Rønne på Bornholm, men kan altså også studeres på Building Green.

Bæredygtig ventilation med varmegenvinding

En anden innovativ produktløsning, som fremvises på messen, er VELUX Smart Ventilation. I både nybyggerier og eksisterende bygninger er indeklimaet ofte et problem, der har helbredsmæssige og/eller sociale konsekvenser for beboerne.

VELUX Smart Ventilation er et nyt produkt, der medvirker til et forbedret indeklima. Det er en decentral ventilationsenhed, som udnytter og forstærker flowet gennem ventilationsklappen på VELUX ovenlysvinduer. Den friske luft udefra opvarmes ved at genvinde den varme udsugningsluft fra boligen uden trækgener. Dermed undgår man varmetab, kondens og en unødvendig høj varmeregning.

Indetemperaturen og ventilationsniveauet kan skræddersys i de rum, hvor den intelligente enhed er installeret. Det er en klar fordel i forhold til centrale ventilationsanlæg, hvis man fx foretrækker at sove i et værelse, som er køligere end opholdsrummene. Ligeledes slipper man for pladskrævende rørføring i boligen. 

VELUX Smart Ventilation monteres i toppen af ovenlysvinduet udvendigt på taget. Indefra er produktet usynligt, og vinduet åbnes som normalt. Produktet kan eftermonteres på eksisterende VELUX ovenlysvinduer.

Mød VELUX Danmark på stand 45

 

Referenceprojekter fra VELUX Danmark

Renovering af rækkehus i Virum

Renovering af rækkehus i Virum

Virum

Renovering af rækkehus i Virum, som stod på fra udgangen fra 2015 til 2016. T...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår