Bæredygtig naturskifer - Nyt liv til ældre bygninger

Annonce – Dato 4 Feb 2020

Klimaskærmen er en helt central del der rummer mulighed for Co2 besparelser

Klimaskærmen er en helt central del, der rummer mulighed for Co2 besparelser på både lang og kort sigt. Kombination af naturskifer og metal har både unikke TCO egenskaber og lav Co2 påvirkning, set over levetiden, som er på 100 år plus. Begge materialer giver et utal af muligheder for at lave spændende individuelt design, der er med til give en udtjent bygning nyt liv, siger Peter Duch fra NaverGruppen A/S.

Sammen med arkitekter og rådgivere ønsker NaverGruppen A/S at sætte fokus på behovet for at bringe den eksisterende bygningsmasse op i tiden fremfor at rive ned og bygge nyt.

Den energi der bruges på nedrivning, bortskaffelse og produktion af nye materialer spares helt væk. Dernæst vil udførelsen typisk også kræve mindre energi end nybyggerier.

Kreativ direktør og partner Katja Viltoft fra JJW arkitekter udtaler ”Byggeriet er en af de helt store klimasyndere. 40% af energiforbruget står byggeriet for, 35% af Co2 udledningen og også 35% af affaldsmængden”.
Se og hør hele indlægget med Katja Viltoft fra JJW arkitekter der forklarer, hvorfor det kan betale sig både miljømæssigt, økonomisk og socialt at have et øget fokus på renovering, transformering og genanvendelse i byggeriet.
Se indlæg – klik her

Total Cost of Ownership (TCO)Taget og dernæst facaden er de vigtigste steder at sætte ind

Skal bygningens Co2 påvirkning reduceres effektivt, kommer vi ikke udenom disse to hovedbestanddele af klimaskærmen, siger Peter Duch.

Kan det forsvares at foretage en udvendig opdatering af bygningens "ansigt", er der mange muligheder med de afprøvede og bæredygtige materialer i metal og naturskifer. NaverGruppen er klar til at hjælpe med afklaring af alle mulighederne.

Vedligeholdelse og levetid er væsentlige faktorer at få i fokus og her er begrebet Total Cost of Ownership (TCO) et godt målepunkt.

De bæredygtige materialer - træ, naturskifer og rene metaller har hver sine unikke egenskaberHvad skal jeg vælge?

De bæredygtige materialer - træ, naturskifer og rene metaller har hver sine unikke egenskaber. Når det gælder lang og vedligeholdelsesfri levetid, vinder kombinationen naturskifer og metal stort.

Naturskifer og metal er bæredygtige materialer, der i kraft af lang levetid og store muligheder for genanvendelse bør foretrækkes til dansk byggeri. Valget af disse materialer, byder også på mange spændende designmæssige muligheder, se f.eks. billedet af rækkehuse øverst i denne nyhedsmail.

 

Peter Duch, Direktør Navergruppen A/SSom eksperter i naturskifer og metal løsninger ved vi, at det er vigtigt. at vælge gennemprøvede og langtidsholdbare materialer til bygningens klimaskærm. Har du et projekt, deltager vi gerne med hjælp til udviklingsprocessen. siger Peter Duch.
NaverGruppen producerer lokalt og leverer alt til den samlede bygningsoverflade. Vi deltager i projekter hvor gode materialer genbruges og brænder for bæredygtighed og gode materialer.

Sammen med godt håndværk udført af fagfolk opstår det vi vil kendes på – DEN ÆGTE VARE til til tag og facade.

For mere information

Peter Duch, Direktør Navergruppen A/S Telefon: 70201172, Email, www.navergruppen.dk

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår