B&C Danflock betontagsten gav en besparelse på næsten 50%

Annonce – Dato 4 mar 2020

Kom og mød os på BYGGERI’20 på stand 638 og 338. Ud over B&C Danflock, som du kan læse meget mere om i denne artikel, kan du på BYGGERI’20 også se vores letvægtstagsten B&C Ergo Danflock og B&C 25 Aerlox, som sparer din ryg for mange tons løft om året. Gå heller ikke glip af introduktionen af vores unikke sukkerrørsundertag, som er produceret af 95% genanvendelige materialer og tilmed nomineret til Byggeriets Miljøpris 2020. Vi glæder os til at se dig!

Der er rigtig mange penge at spare ved at vælge en tagløsning med B&C Danflock. Det kan tømrermester Mikkel Christensen, indehaver af MC Tag A/S, tale med om. Han stod for renoveringen af taget på ejendommen Rosengården i Grenå.

Mange fordele og kvaliteter

- En løsning med B&C Danflock har mange fordele og kvaliteter i forbindelse med tagrenovering. På Rosengården var der oprindeligt oplagt røde vingetegl. Tagstenene fejlede ikke noget. Det var undertaget, der gav problemer, fortæller Mikkel Christensen, MC Tag A/S i Kolind. Her var valgt et billigt undertagsprodukt, der med tiden var blevet utæt, hvilket nødvendiggjorde en udskiftning af taget længe før end beregnet.

Oplægges direkte på eksisterende lægter og undertag

- Boligselskabet B45, der er bygherre, kunne have valgt at oplægge nye tagsten eller genanvende de røde vingetegl og etablere en ny konstruktion med nyt undertag og nye lægter, fortsætter Mikkel Christensen. Der skal dog ikke mange udregninger til, før man finder ud af, at det er en meget dyr løsning. Det er derimod helt oplagt at vælge B&C Danflock, der kan oplægges uden undertag, til renoveringen. Det har den klare fordel, at de nye tagsten kan oplægges, så snart de gamle vingetagsten er pillet ned. Det defekte undertag kan blive liggende, og de eksisterende lægter kan umiddelbart genanvendes, da lægteafstanden passer med B&C Danflock. Det er da genialt og tidsbesparende!

Overraskende stor besparelse på op til 50%

- Besparelsen er overraskende stor, hvis man sammenligner en helt ny tagkonstruktion med nye tegl- eller betontagsten, nyt undertag, nye afstandslister og nye lægter med en tagløsning med B&C Danflock, fortæller Mikkel Christensen. Jeg har regnet på tallene og fundet frem til, at besparelsen er tæt på 50%. Det giver stof til eftertanke. Der er mange penge at spare på både materialer og arbejdsløn, når man vælger at bruge B&C Danflock til renoveringsopgaver.

Et godt match

- Et af de kritiske steder på taget er skotrenden, men i dette tilfælde var også den i god stand, så det var blot nødvendigt med et nyt lag tagpap, siger Mikkel Christensen. Rent æstetisk synes jeg også den koralrøde B&C Danflock er et godt match på et forholdsvist moderne byggeri som Rosengården. Udseendemæssigt sker ikke den helt store forandring ved at skifte fra en vingetagsten til en B&C betontagsten. Det gør der så til gengæld med prisen, for en forskel på næsten 50% er da noget, man kan tage at føle på!

Se mere på monier.dk

Referenceprojekter fra BMI Danmark (Icopal & Monier)

Designmuseum Danmark

Designmuseum Danmark

Udv.renovering | København | 15-25 mio. Kr

Udv.renovering af museum i København . Selve byggeriet er påbegyndt maj 2013 ...

Vestergården II afd. 1-3035

Vestergården II afd. 1-3035

Udv.renovering | Herlev | 56 Mio.Kr

Udv.renovering af tæt/lav i Herlev med 215 lejligheder på 2 etager . Selve by...

Fuglebakken afd. 413

Fuglebakken afd. 413

Udv.renovering | Esbjerg | 160 Mio.kr

Udv.renovering af tæt/lav i Esbjerg med 187 lejligheder på 1 etager . Selve b...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår