B&C 30 Ergo – legende let tagsten

Annonce – Dato 14 jun 2018

B&C, der er en danskproduceret betontagsten, står for kvalitet. En tagløsning, der er skræddersyet til såvel dansk arkitektur som det omskiftelige danske vejr. B&C 30 Ergo, der er det nyeste medlem af B&C familien, opfylder samme høje krav til kvalitet og holdbarhed.

Den store forskel er vægten – og den har betydning for de mange håndværkere, der arbejder med oplægning af tag. B&C 30 Ergo vejer, som navnet antyder, 30 kg pr. m², hvilket er 10 kg mindre end den klassiske B&C betontagsten, der vejer 40 kg pr. m².

Fokus på et bedre arbejdsmiljø

Med udviklingen af B&C 30 Ergo har Monier sat fokus på et bedre arbejdsmiljø. Uanset om tagstenene leveres direkte på taget og fordeles, eller de manuelt skal bæres op, så er en forskel i vægten på 10 kg pr. m² væsentlig. Det kan i løbet af blot en enkelt dag blive til rigtig mange løft af både bundter og enkelttagsten – og det er noget, der kan mærkes efter en lang arbejdsdag. For slet ikke at tale om tunge løft af tagsten gennem et helt arbejdsliv, hvor valget af tagsten kan betyde en forskel, der skal regnes i tons. B&C 30 Ergo er tagstenen, der gør dagligdagen lettere og skaber et bedre arbejdsmiljø for danske håndværkere!

De første tage med B&C 30 Ergo er allerede oplagt. Tømrermester Kenneth Hansen, Jersie Multiservice i Solrød Strand, er en af de første håndværkere, der har prøvet kræfter med den nye tagsten.

”Som med alt andet nyt var jeg en smule skeptisk, da jeg i stedet for den almindelige B&C betontagsten fik tilbudt B&C 30 Ergo. Er den nu lige så god som den tagsten, jeg kender? Kan det lade sig gøre at skære 25% af vægten pr. kvadratmeter, uden at det går ud over kvaliteten og holdbarheden? Det var nogle af de spørgsmål, som meldte sig. Jeg valgte at sige ja til B&C 30 Ergo, og det har jeg ikke fortrudt. I begyndelsen var jeg lidt mere forsigtig, når jeg gik på tagstenene, men jeg fandt hurtigt ud af, at det ikke var nødvendigt. Den endelige prøve kom, da der skulle monteres solpaneler på taget – også her viste B&C 30 Ergo, at de er fuldt på højde med den velkendte B&C kvalitet. Arbejder man med store tagflader med mange tagsten og taghældninger på op til 45°, kan jeg se store perspektiver i den nye, lettere betontagsten. Her er der rigtig mange tunge løft, der sætter sine spor i hele kroppen. B&C 30 Ergo er et positivt bidrag til at skabe et bedre arbejdsmiljø”.

B&C 30 Ergo udmærker sig ved en lavere vægt. Tagstenens mål, lægteafstand, dækbredde osv. er identiske med den klassiske B&C betontagsten.

For yderligere oplysninger kontaktes Monier på tlf.: 96 31 61 00.

Referenceprojekter fra BMI Danmark (Icopal & Monier)

Designmuseum Danmark

Designmuseum Danmark

Udv.renovering | København | 15-25 mio. Kr

Udv.renovering af museum i København . Selve byggeriet er påbegyndt maj 2013 ...

Vestergården II afd. 1-3035

Vestergården II afd. 1-3035

Udv.renovering | Herlev | 56 Mio.Kr

Udv.renovering af tæt/lav i Herlev med 215 lejligheder på 2 etager . Selve by...

Fuglebakken afd. 413

Fuglebakken afd. 413

Udv.renovering | Esbjerg | 160 Mio.kr

Udv.renovering af tæt/lav i Esbjerg med 187 lejligheder på 1 etager . Selve b...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår