AVS Vejsikring A/S er eksperter i alle former for afspærring

Dato: 12 sep 2019

AVS har et bredt sortiment inden for alt afspærringsmateriel, og har altid følgende produkter på lager: signalanlæg, trafikværn, skiltevogne, løbelys, afspærringsmateriel, samtlige skiltetyper m.m. Med deres egen skilteproduktion kan de levere samtlige vejskilte med kort varsel til konkurrencedygtige priser. Som din professionelle servicepartner tilbyder de en omfattende eksklusiv service fra kun en enkelt leverandør!

trafik og arbejdsområde, AVS Vejsikring  Motorvejsafspærringer fra AVS vejsikring

Mobile lyssignaler til ethvert formål

Med over 150 radiostyrede trafiklyssignaler er de den perfekte partner til udlejning eller køb af mobile trafiksignaler og signalanlæg til fodgængere. Uanset, om det skal være radiostyret eller trafikstyret signaler er du med deres systemer i stand til en kontrollere komplekse vejkryds med både fodgængerovergange, venstre svingbaner eller prioriteret kørsel.

Afmærkninger af vejarbejder

AVS Vejsikrings serviceydelser inkluderer også midlertidig udlægning af vejstriber til vejarbejdet med enten tape, maling, termoplast og/eller vejfaner. For den langsgående opstribning lægger de enten en fuldt optrukket linje eller vognbanelinjer i bredderne 10, 15 og 30 cm. AVS Vejsikring udlægger også tværgående markeringer til fodgængerovergange, stopstreger og vejvisningspile.

AVS Vejsikring A/S er eksperter i alle former for afspærring, lige fra by til motorvej

Mobilt trafikværn

Med et mobilt trafikværn for sikker adskillelse af trafik og arbejdsområde er AVS Vejsikring en af de førende servicevirksomheder i Danmark og Europa med over 600 km trafikværn i deres udlejningspool. I årevis er deres trafikværn ProTec fra deres egen produktion blevet brugt med succes i hele Europa. Alle trafikværn er testet i henhold til EN 1317.

Motorvejsafspærringer

AVS Vejsikring er en af Danmarks mest erfarne og kompetente virksomheder når det kommer til TMA-kørsel og MO-afspærringer. De dækker hele landet, med TMAer og skiltevogne med de nyeste lyssystemer, som lever op til de strengeste krav fra Vejdirektoratet.

Afmærkninger af vejarbejder

En stor familie

Med over 1000 AVS-medarbejdere på 24 AVS-lokationer er AVS Vejsikring altid din lokale partner hvad enten man befinder sig i Danmark eller i Europa. De er tæt på deres kunder, fortrolige med de lokale forhold og kender de forskellige krav i de enkelte kommuner, regioner og landsdele. I Danmark har AVS afdelinger i både Jylland og på Sjælland.

De leverer hele pakken

Hos AVS Vejsikring kan man lade dem klare hele opgaven, eller man kan også købe eller leje sit materiel.

Aktuel opgave: E 45, Skanderborg Syd – Aarhus Syd

I foråret 2019 startede AVS Vejsikring A/S på en kæmpe afspærringsopgave for udførelse af ny asfaltbelægning på E45 omkring Skanderborg. I alt 15 kilometer motorvej skulle omlægges i forbindelse med udlægning af asfalten. Entreprisen bød på komplicerede trafikafviklingsplaner i hele anlægsperioden, hvor al trafik skulle ledes over i den ene side af motorvejen. Arbejdet blev udført i 14 etaper og der blev arbejdet på alle ugens syv dage og på alle tider af døgnet.

Yderligere information:
www.avs-vejsikring.dk, tlf. 70 20 20 94, mail@avs-vejsikring.dk.

Mere om produktet Afspærring

Afspærring

Afspærringer og trafikreguleringer

TMA og skiltevogne

TMA og skiltevogne

Alle skiltevogne lever op til vejdirektoratets krav

Læs mere

Højdevarsling

Højdevarsling

Elektroniske og fysiske højdevarslinger

Læs mere

Kapacitets- og Konsekvensberegning

Kapacitets- og Konsekvensberegning

Kapacitets– og konsekvensberegninger ifm. vejarbejde

Læs mere

Trafikværn

Trafikværn

Trafikværn

Læs mere

Skilteplaner

Skilteplaner

Traffics udarbejder trafikplaner

Læs mere

Tilsyn

Tilsyn

Traffics udfører det lovpligtige tilsyn ved vejarbejder

Læs mere

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår