AutroGuard® protector - en minimalist, som giver maksimal sikkerhed

Dato: 6 okt 2020

Forestil dig, at én lille enhed beskytter os alle de steder

Forestil dig, at én lille enhed beskytter os alle de steder, hvor vi opholder os. Også de steder, hvor vi ikke opholder os, og steder, hvor det er særligt vanskeligt og opretholde sikkerheden. En enhed, som indeholder alle de funktioner og den teknologi, der beskytter os fuldstændigt mod de farer, der kan forårsage brand.

Den overvåger vores omgivelser 24 timer i døgnet og detekterer potentielle farer. Den reagerer præcist, øjeblikkeligt og tydeligt, når noget truer vores sikkerhed – ned til mindste partikel. For den genkender alle farerne og ved præcis, hvordan og hvornår den skal reagere. Den advarer os tydeligt med lyd, lys eller en venlig stemme. Og vi slipper for at vedligeholde den eller bekymre os om, hvorvidt den virker.

Vi er aldrig bange. Vi er altid trygge.

Tag godt imod AutroGuard® protector med flere funktioner – en helt ny generation af brandsikkerhed. Den er udviklet til at varetage vores generations tryghed og rustet til at passe på kommende generationer.

AutroGuard® protector er baseret på ny avanceret teknologi, der forenkler installation, idriftsætning og øger brandsikkerheden. Det er mere end en detektor, det er en protektor. Den registrerer ild, advarer og beskytter - i en samlet enhed.

AutroGuard® protector er baseret på ny avanceret teknologi,

Robust og unikt design til alle miljøer - Komplet brandsikkerhed i alle slags bygninger, stilrent og flot design, der passer godt ind i alle miljøer. Certificeret iht. EN 54.

Fungerer optimalt uden at afgive falske alarmer i miljøer, hvor røg er naturligt, f.eks. på scener og i køkkener. Fungerer optimalt i ekstra rene omgivelser, der kræver tidlig varsling, f.eks. server rum.

 • Røgdetektering - Tredobbelt redundans og tilpasning af følsomheden, hvilket giver optimal tryghed i alle miljøer
 • Varmedetektering - Dobbelt redundans og godkendt til alle varmeklasser iht. EN 54
 • CO-detektering - Sikrer immunitet over for scenerøg i teatre, på scener og i koncertlokaler

Visuel indikator (VAD) - Som er godkendt iht. EN 54-23

 • Vælg mellem rødt og hvidt lys til varsling ved fare
 • Op til klasse C3-12
 • Mulighed for indstilling af åben klasse med lavt strømforbrug

Stemmevarsling - Som er godkendt iht. EN 54-3

 • 5 forhåndsindspillede meddelelser
 • 10 sprog o Kan kombinere 2 sprog og ét alarmsignal
 • Klar og tydelig stemme

Lydgiver - som er godkendt iht. EN 54-3

 • Lydtryk på 93 dB ved 1 m
 • 2 lydniveauer
 • 16 standardtoner

Falske alarmer er fortid

AutroGuard® eliminerer alle typiske falske alarmer. Funktionen bag kaldes DYFI3D – og den er vores helt nye databehandlingsteknologi. 6 sensorer analyserer de unikke kendetegn ved hver type brand og skelner præcist mellem virkelige brande og kilder til falske alarmer, såsom mados, damp eller cigaretrøg.

Sensorernes følsomhed kan justeres, og AutroGuard® kan således tilpasses specielt til forskellige miljøer. Jo mere forurenede omgivelserne er, desto lavere indstilles følsomheden. Og ved at tilføje en kuliltesensor har vi endda elimineret falske alarmer, der skyldes scenerøg.

Traditionelle røgdetektorer bruger kun én infrarød LED til at detektere røg. AutroGuard® bruger som standard tre forskellige LED'er med forskellige bølgelængder og vinkler. Sammen med varmesensoren og kuliltesensoren analyserer de kendetegnene for hver enkelt røgkilde i et 3D-rum og skelner mellem rigtig røg og kilder til falske alarmer.

Cover detection forhindrer falsk tryghed

Hvis en detektor af en eller anden grund er tildækket, kan den ikke detektere en brand. Normalt vil dette problem kun blive opdaget i forbindelse med et manuelt eftersyn af systemet, hvilket i visse tilfælde kun sker en gang om året. Denne risiko har vi elimineret i vores protector.

Cover Detection er en helt ny funktion, hvor protectoren giver besked inden for få minutter, hvis den tildækkes, således at luften ind til kammeret blokeres. I så fald varsler den hurtig om det, både på protectoren og på det centrale brandpanel.

Dette er særligt fordelagtigt:

 • hvis en støvhætte ved et uheld glemmes på en protector efter vedligehold eller renovering
 • hvis gæsterne forsøger at dække protectoren til i skibskahytter eller på hotelværelser
 • hvis protectoren tildækkes i forbindelse med sammenkomster eller madlavning i studieboliger eller lejlighedskomplekser

AutroGuard® har lang levetid og giver optimal tryghed

AutroGuard® anvender også vores gennemtestede DYFI-filter, som kompenserer for luftforurening, der påvirker følsomheden. Filtret sikrer en meget lang levetid og minimerer investeringer i eventuelle erstatningsenheder.

Derudover har det nye kammerdesign i AutroGuard® gjort den fire gange mere modstandsdygtig over for støv end tidligere detektorteknologi. Under normale forhold har AutroGuard® derfor en forventet levetid på mere end 20 år.

Derudover har det nye kammerdesign i AutroGuard® gjort den fire gangeI dag er Autronica en global totalleverandør af branddetekteringssystemer

Siden 1957 har Autronica Fire and Security været førende inden for udvikling af branddetekteringssystemer. Deres forskellige detektorserier og brandpaneler udvikles og produceres på egen fabrik i Norge.

I dag er Autronica en global totalleverandør af branddetekteringssystemer til forskellige segmenter indenfor onshore, offshore, og petrokemiske olie- og gasanlæg - og det er de stolte af.

Zero loss of lives – no injuries or damages caused by fire and gas

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår