Årets STØRSTE julegaver på Rådhuspladsen i Aarhus

Dato: 9 jan 2020

Søndag d. 1. december blev det store juletræ på Rådhuspladsen i Aarhus tændt til et stort arrangement med masser af julestemning og fællessang. I år bød oplevelsen desuden på Danmarks STØRSTE "julegaver" – billederne taler for sig selv.

 det store juletræ på Rådhuspladsen

Sikringsløsninger er efterhånden en integreret del af bybilledet og ved ethvert event – men de bidrager sjældent til den gode stemning. Dette lavede KIBO Sikring dog om på. For at bidrage til den glade julestemning pakkede de nemlig deres Commercial Barriers ind i gavepapir.

Commercial Barrier er en hastighedsnedsættende foranstaltning, specielt udviklet med henblik på reklame. Alle på Rådhuspladsen var da også begejstrede for det nye initiativ, og grundet det smarte og indbydende design blev ”julegaverne” desuden flittigt benyttet som borde.

Commercial Barrier er en hastighedsnedsættende foranstaltning

Snemanden Mr. Safe Snow, som har samme funktion som Commercial Barrier, var også en attraktion i sig selv. Mange, store som små, flokkedes om snemanden for at få taget billeder med ham.

Sikring behøver nemlig ikke altid at ligne sikring.

Læs mere om Commercial Barriers her.

Yderligere information: www.kibosikring.dk, tlf. 70 10 70 77.

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår