ARCHITECT@WORK udstiller et eksklusivt udvalg af produktinnovationer

Annonce – Dato 25 jun 2020

ARCHITECT@WORK udstiller et eksklusivt udvalg af produktinnovationer

Håndplukket indhold, trygge og moderne omgivelser og omhyggeligt udvalgte produktinnovationer i en netværksfremmende atmosfære – det er, hvad ARCHITECT@WORK handler om. Formålet med vores messe er enkelt: Vi skaber en platform, hvor du som arkitekt eller indretningsarkitekt ubesværet kan netværke med førende fabrikanter og lære deres seneste innovationer at kende. Alt dette dækker en lang række produktkategorier som facadebeklædning, vinduer, tagmaterialer, indretning, belysning m.m.

teknisk information om nye produkter i et trygt miljø

ARCHITECT@WORK fokuserer på vigtigheden af at få solid teknisk information om de nye produkter i et trygt miljø, ansigt til ansigt. Vi giver dig den nye globale trend: lokalt organiserede messer, som fremviser internationale brands i hjertet af dit faglige fællesskab. Og: Alle innovationer er forinden blevet vurderet grundigt af et bedømmelsespanel af arkitekter og indretningsarkitekter.

ARCHITECT@WORK Copenhagen i Forum d. 9. eller 10. september

Der vil endvidere være ekstra tiltag på messen i forbindelse med dette års tema ‘Affald og arkitektur’ såsom en materialeudstilling og en række spændende talks, som snart vil kunne findes online. Der er gratis adgang for udstillere, og vi giver gratis drinks og snacks gennem hele messen – alt dette foregår naturligvis med overholdelse af de nødvendige forholdsregler for smitteforebyggelse.

Er du interesseret i at deltage på ARCHITECT@WORK Copenhagen i Forum d. 9. eller 10. september?

Tilmeld dig gratis via følgende link