Arbejdsbukser fra FE Engel strækker sig helt ind i din hverdag

Dato: 4 maj 2017

Med de nye arbejdsbukser fra FE Engel bliver din hverdag nemmere

Arbejdsbukser fra FE Engel strækker sig helt ind i din hverdag

Arbejdsbukser fra FE Engel strækker sig helt ind i din hverdag

Med de nye arbejdsbukser fra FE Engel bliver din hverdag nemmere.

Arbejdsbukserne er slim-fit og i stræk – et materiale som gør enhver arbejdssituation til en leg – samtidig med at du ser og føler dig smart i tøjet.

Vi kender det alle sammen, det er besværligt hvis arbejdstøjet er for stramt og ikke følger med, når man flere hundrede gange går i knæ eller op og ned ad stiger – men det er slut nu. Arbejdsbukserne i stræk fra FE Engel opfylder nemlig disse krav til fulde og selvom de er slim fit gør strækken at der er fuld bevægelighed, og arbejdet føles som en leg.

Strækken i hovedmetervaren på bukserne er ikke som man normalt kender stræk der enten er i LYCRA eller Spandex. Strækken er nemlig det man kalder en mekanisk stræk, som er en speciel væveteknik der bliver brugt når stoffet produceres. Fordelen ved dette er at den mekaniske stræk kan tåle vask på vask også ved højere temperaturer.

Bukserne er lavet i 65% polyester og 35% bomuld i en god slidstræk kvalitet. Bukserne er designet til at yde masser af komfort og funktionalitet i særklasse. Udover det mekaniske stræk har bukserne panel i indersømmen og bag på læggen i ekstra strækbart materiale.

Bukserne er udstyret med masser af detaljer og funktioner som selvfølgelig er et most for enhver håndværker. Telefonlommen er tilpasset en Iphone 6 med tykt håndværker cover og yder en optimal beskyttelse. Tommestoklommen har fået et facelift, der er kommet flere funktioner til som kan gøre arbejdet lidt nemmere. Fx er der tilføjet et bånd til at hænge relevant værktøj samt et knaphul til at fastspænde holder til kniv.

Bukserne fås både med og uden hængelommer og som noget helt nyt, er hængelommerne genopfundet med nye funktioner, så de dækker alle håndværkers behov. Lommen er designet med 2 store lommer som især dækker tømmernes behov og 3 mindre lommer som vil dække elektrikernes behov. Yderligere er der påsat bånd til brug for evt. andet værktøj. Da vi ved at et af de største irritationsmomenter er når kniven eller skruetrækkeren slider hul i hængelommerne, har vi taget vores forholdsregler og forstærket bunden med CORDURA.

Se nærmeste forhandler på www.fe.dk eller kontakt vores kundeservice på telefon 74 22 35 35.

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår