Alt sikkert under et fladt tag

Annonce – Dato 14 sep 2017

Flydende kunststof som pålidelig tætningsløsning

Alt sikkert under et fladt tag

Alt sikkert under et fladt tag

Flydende kunststof som pålidelig tætningsløsning

Det forskellige vejrlig gennem året stiller store krav til tagtætningen. Særligt det hårde vejr om efteråret og vinteren lader tagbanerne blive sprøde og overlapningerne utætte. Der opstår revner og folder, så tagene mister deres beskyttende funktion. Nedbør kan trænge ind i konstruktionen og føre til fugtskader på bygningssubstansen, som f.eks. skimmel og rust i betonarmeringen. Som sidste konsekvens kan dette påvirke bygningens statik, og reducere boligkvaliteten. Det fører til kostbare saneringsforanstaltninger.

Til at holde tage på gamle og nye bygninger varigt i orden og undgå regelmæssige udbedringer, egner sig Triflex tætningssystemer af flydende kunststof. Høj vejrligsstabilitet sørger for langtidsbeskyttelse på højeste niveau.

Speciel løsning til komplicerede detaljer

Særligt detaljer som tilslutninger, afløb eller tagudluftninger er de svage punkter i konstruktionen. De skal tættes fagligt korrekt, for at beskytte klimaskærmen mod de forskellige vejrligsbetingelser. Her anbefales en løsning, som også på længere sigt integrerer komplicerede bygningselementer i tætningen.

Det flydende påførte detalje-tætningssystem Triflex ProDetail lever op til disse krav. Den er takket være fliesarmering elastisk og tilpasser sig forholdene på taget. Derudover udmærker den sig med høj vejligsbestandighed og sikring mod underløb takket være vedhæftning på hele fladen til stort set alle bitumen- og kunststofbaner.

Certificeret i de højeste ydelseskategorier sikrer Triflex ProDetail effektivt arbejde uden risiko. Tætningsharpiksen er funktionsdygtighed på kort tid: Allerede efter 30 minutter er det regnfast og efter 45 minutter hærdet. For brugeren betyder det færre ture til byggepladsen, og projekter kan realiseres hurtigere.

Det er også muligt i den kolde årstid, da specialharpiksen kan bearbejdes ved underlagstemperaturer ned til -5 °C.

 

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår