ALPO Group Quality Floors

Dato: 24 mar 2020

ALPO Group Quality Floors har mange års erfaring med levering af massiv sildebensparket, som de fører et stort lager af. Men ALPO Group mærker, at der kommer mere og mere interesse for færdigbehandlet 2-lags sildebensparket.

ALPO Group leverer 2-lags sildeben med slidlag på helt op til 5,8 mm, og fordi stavene er krydslimede med massive tværgående egelameller på bagsiden får man et stabilt gulv, der egner sig godt til gulvvarme. Med det kraftige slidlag har et 2-lags gulv nøjagtig samme levetid som en massiv stav, da der er rigeligt materiale til at det kan slibes igen om forhåbentlig mange år, hvis gulvet skal renoveres.

stavene er krydslimede med massive

Ubehandlet eller færdigbehandlet

Et 2-lags sildebensparket leveres både ubehandlet, men også som færdigbehandlet med lak eller olie. Herved sparer man slibearbejdet, og gulvet kan tages i brug umiddelbart efter montering.

ALPO Group leverer 2-lags sildeben med slidlag

Alpo Group 2-lags sildeben, trægulveKraftig lamelplank med 6 mm slidlag

Også når det gælder plankegulve har ALPO Group en kraftig 20 mm planke med 6 mm slidlag, der er formstabil på gulvvarme og har samme egenskaber som en massiv plank mht. en senere renovering.

ALPO Group har stor succes med den kraftige lamelplank til bl.a. udlejningsejendomme, kontorbygninger og forretninger, hvor man har større slidtage, og hvor man derfor gerne vil have mulighed for at kunne slibe gulvene ved senere renoveringer.

Har du et spændende gulvprojekt?

Så kontakt ALPO Group ApS for mere information på: www.alpogroup.dk, Tlf. 4692 75 70, E-mail: info@alpogroup.dk

 

Mere om produktet Skifer moduler til tag og facade

Skifer moduler til tag og facade

Solceller 100% integreret i taget, med et nyt unik monterings system der passer til alle alm. skiffer plader.

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår