Akustisk panelvæg til storrum

Dato: 8 Feb 2018

RAUSONIC fra REHAU - God rumakustik

RAUSONIC panelvæg kan anvendes i storrum, enten som rumdeler eller som fritstående væg. RAUSONIC er en akustisk panelvæg, som forener flot design med akustiske egenskaber og er sat sammen af ’klodser’, som kan flyttes rundt og tilpasses individuelt til det pågældende projekt.

Der er mange muligheder for at lave kundeindividuelle løsninger i forhold til farvevalg og dimensioner, og det er også muligt at indsætte transparente klodser, som giver et større lysindfald.

God rumakustik

Til panelvæggen anvendes en hel ny metode til at fordele støjen. RAUSONIC er sammensat af et utal af ’klodser’, som alle har forskellige dybder og design i forhold til produktets helhed. På denne måde fungerer panelvæggen både som designelement og som en akustisk diffuser, der spreder refleksioner af lyd på tværs af frekvenser.

Panelvæggen anvendes i storrum, enten som rumdeler eller som fritstående væg.

Ring til REHAU for flere informationer 46 77 37 00.

Se mere om produktet her.

 

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår