Æstetisk håndtering af store affaldsmængder

Dato: 11 okt 2018

Aalborg Kommunes forsøg med nedgravede affaldscontainere har været så stor en succes, at kommunen vil installere 1000 nye containere i løbet af de næste fem år. Det er et års tid siden Aalborg Kommune gravede de første containere ned i vestbyen, og erfaringerne har kun været positive. Ganske vist vil mange aalborgensere få længere til deres affaldscontainere, men kommunen planlægger, at ingen skal have mere end 75 meter i fugleflugt til nærmeste container. Det er Aarhus-firmaet PWS Danmark A/S der har vundet kontrakten på de 1000 stk. affaldscontainere.

Underground Waste System (UWS)

Det underjordiske affaldssystem UWS fra PWS Danmark er særligt egnet til steder, hvor store mængder affald skabes. Systemet er pladsbesparende med et stort ”usynligt” volumen (3, 4, 5 eller 7 m³) under jorden og kan tage imod affald fra et stort antal husholdninger. Under jorden er der altid er en konstant lav temperatur, hvilket mindsker lugtgener fra affaldet betydeligt.

Affaldssortering i fraktioner

De specialdesignede indkasthuse, som er den synlige del af systemet, kan leveres i flere forskellige udformninger og kan indpasses i ethvert miljø, hvad enten det er den historiske bydel, den moderne eller den klassiske etageejendom, hvorved affaldshåndtering pludselig smelter sammen med den arkitektoniske helhed og løser en praktisk affaldsopgave på en smidig, æstetisk og sikker måde. Der er mulighed for indkastdesigns med forskellige åbninger/indkast til alle fraktioner, som gør det tydeligt for brugeren at sortere sit affald i den rigtige container. De helt nedgravede systemer giver et nydeligt æstetisk udtryk, samt optimerer den daglige affaldshåndtering.

Egenskaber

  • Containeren er fremstillet af varmgalvaniseret korrosionsbeskyttet stål
  • Containeren beskyttes af betonkassen
  • Indkasthuset er fremstillet i varmgalvaniseret korrosionsbeskyttet og antigrafittibehandlet stål
  • Produktionen er certificeret i henhold til ISO 9001
  • Mere end 60.000 systemer er installeret over hele Europa

Et hav af muligheder

PWS tilbyder et bredt udvalg af indkasthuse, der alle har det tilfælles, at de er fremstillet af kraftig galvaniseret stål. Derefter er de pulverlakeret, som standard med en ekstra overflade med antigraffiti lakering. Indkasthusene kan hver især udstyres med forskellige indkastløsninger så det passer til fx rest-, bio-, plast-, glas-, metal- og papaffald m.m. Den mest optimale udnyttelse opnås ved at have forskellige indkast, således at der klart skelnes mellem fraktionerne, fx mindre rundt indkast til glas.

Brug af farver omkring indkastet er en anden måde at indikere, hvilken fraktion løsningen skal bruges til. Alle indkasthuse er udstyret med en inspektionslem, enten på fronten eller på siden, der gør det muligt at inspicere systemet indvendigt. Til opgaven er udviklet et specielt indkasthus og som har fået navnet ”Evolution, model Aalborg”.

Læs mere om underjordiske systemer

Hent brochure

Yderligere information: www.pwsas.dk, tlf. 7070 1173.

Mere om produktet Fuldt nedgravet affaldsløsninger

Fuldt nedgravet affaldsløsninger

PWS tilbyder et bredt udvalg af underjordiske systemer

Evolution Model Aalborg

Evolution Model Aalborg

1000 enheder leveres til Aalborg Midtby

Læs mere

UWS funktion

UWS funktion

Egnet til store mængder affald

Læs mere

Hvorfor vælge fuldt nedgravet?
Batteribeholder

Batteribeholder

Læs tekniske data her

Læs mere

Æstetisk håndtering af store affaldsmængder
UWS G5 Tömning

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår