Æstetisk brandsikring af altaner

Annonce – Dato 6 Aug 2020

Etex Nordic A/S har igennem den senere tid oplevet en øget interesse for en mere æstetisk løsning på brandsikring af undersiden på altaner, gældende for både nybyggeri samt på eksisterende etageejendomme.

Æstetisk brandsikring altaner, fibercement til altanløsningerDe rigtige materialer og den nødvendige viden

Etex Nordic A/S har de rigtige materialer og ikke mindst den nødvendige viden til at hjælpe med løsningsforslag til brandsikring af altaner og altangange. . Etex Nordic A/S kender til de udfordringer og rammer, der er ved sådanne projekter. Så kontakt Etex Nordic A/S for en uforpligtende snak og hør hvordan de kan hjælpe projektet videre.

Løbende vedligeholdelse er rettidig omhu

Altaner skal kunne holde i mange år. Derfor gælder det også om at vælge de rette, vedligeholdelsesvenlige materialer. Er man ikke opmærksom på dette og ikke har gjort sig tanker herom, så risikerer man at være tvunget til at udskifte dem før beregnet eller til at udføre en større genopretning på et senere tidspunkt. Det kan være en bekostelig affære, hvorimod løbende vedligeholdelse er rettidig omhu.

EQUITONE facadeklædning

EQUITONE tilbyder løsninger i gennemfarvet fibercement i en særdeles høj kvalitet. Facadebeklædning i fibercement fremstilles af naturmaterialer som cement, sand, vand, kalk og naturlige cellulosefibre. Materialet har en forventet levetid på op til 50 år – selv i belastede udendørsmiljøer. Ydermere er alle materialer fra EQUITONE klassificeret som A2-s1,d0, og flere af materialerne er tilmed godkendt til at indgå i en K1 10 b-s d0 konstruktion.

Etex Group, EQUITONE facadeklædningFirmaprofil

Etex Nordic er en del af Etex Group, en global familieejet belgisk industrivirksomhed som på verdensplan beskæftiger mere end 14.500 medarbejdere. Etex Group opfandt og udviklede tilbage i 1905 de første fibercementløsninger og har gennem mere end 100 år specialiseret sig i at videreudvikle og producere designmæssigt unikke byggematerialer baseret på fibercement. I dag er Etex Nordic såvel en integreret del af Etex Group, med mere end 100 fabrikker på verdensplan, som en lokal forankret dansk leverandør af byggematerialer.

Yderligere information findes på Etex Nordic’s websites: www.equitone.dk og www.etexgroup.com, eller kontakt Etex Nordic på tlf. 73 66 19 99.

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår