Adgangskontrol til alle projekter

Dato: 7 Feb 2019

Der er mange grunde til, at et adgangskontrolsystem er en fordelagtig løsning i ejendomme og for virksomheder. Først og fremmest giver adgangskontrol mulighed for at styre, hvem der kommer og går i bygningen. Samtidig er de systemer, vi i dag anvender, nemme at administrere og utrolig fleksible.

Adgangskontrol og adgangsstyring

Adgangsstyring skaber en tryg og effektiv arbejdsplads med fokus på sikkerhed og fleksibilitet. Det bliver mere og mere almindeligt at benytte, og i dag er det ikke kun de helt store koncerner, som har adgangskontrol. Der er findes et utal af prisklasser og niveauer, hvilket også betyder, at alle kan være med.

Med adgangskontrol giver man de ansatte adgang til alle relevante områder af arbejdspladsen og kan således optimere effektiviteten uden at det forringer sikkerheden. Adgangskontrol kan desuden spare alle for tid og besvær i forbindelse med forsvundne nøgler samt nyansatte og fratrådte medarbejdere.

Intelligent bygning

Hos Bagger Låse & Alarm har vi mange års erfaring med adgangskontrol og producenter som SALTO, Nox og Simon Voss. Fælles for systemerne er, at de rummer hele sikkerhedspakken, hvilket indbefatter adgangskontrol, mødebooking, alarm, elevatorstyring, belysning og et system til kantineordningen. Det er yderligere muligt at opsætte tids- og/eller tilstedeværelsesregistrering samt ansigtsgenkendelse.

De moderne systemer er samtidig yderst brugervenlige, da de kan styres på mange platforme som kontrolpaneler, computere, tablets og smartphones.

Samarbejdspartner

Bagger Låse & Alarm A/S samarbejder i dag med mange byggevirksomheder, og vi hjælper gerne med oplæg til løsninger i både projektering og udbudsfasen.

Er du i tvivl om, hvordan man skaber de bedste sikkerhedsløsninger for dine kunder?

Vi vil meget gerne tage en uforpligtende snak, hvor vi kan finde den sikkerhedsløsning, der passer til netop jeres krav og ønsker.

Læs mere om hvem vi er, og hvad vi kan tilbyde på vores hjemmeside.

Mere om produktet Adgangskontrol

Adgangskontrol

Et højt sikkerhedsniveau med adgangskontrol

Profilbrochure

Profilbrochure

Lokale sikringsløsninger

Læs mere

Salto Virtual Net Låse

Salto Virtual Net Låse

ADK adgangskontrol - video

Læs mere

Referenceprojekter fra Bagger Låse & Alarm A/S

GEUS - forsknings- og rådgivningsinstitution

GEUS - forsknings- og rådgivningsinstitution

Tj.ydelse/Indkøb | København

Større sikkerhed for GEUS. Opgaven er levering og installering af 250 +/- 10 ...

Skel.dk Landinspektører P/S

Skel.dk Landinspektører P/S

Holbæk

Større sikkerhed hos Skel.dk. Skel.dk har eksisteret i mere end 100 år og er ...

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår