Aarsleff Rørteknik holder dampen oppe i corona-tiden

Dato: 11 jun 2020

Vores kørende anlæg arbejder i fuldt omfang – takket være vores trofaste kunders fokus på opretholdelse af produktion og fremdrift i projekterne. Det store fokus vores anlæg i forvejen har på hygiejne i forbindelse med arbejdet med spildevand har nu fået en ekstra dimension. Nye masker, ekstra afspritning og forstærket rengøring er nu blevet en naturlig del af dagligdagen.

Ligeledes gælder det at Aarsleffs administrative medarbejdere har fået mulighed for at arbejde hjemmefra i det omfang det kan lade sig gøre. Fremmøde på kontoret sker kun efter aftale med nærmeste leder og arbejdet udføres derfor stadig med stort engagement, og kontakten til kolleger sker online eller via telefon.

Aarsleff Rørteknik holder dampen oppe i Corona-tiden.strømpeforinger fra Per aasleff

Vores kunder følger ligeledes regeringens anbefalinger og gør alt hvad de kan for at holde gang i projekterne – både igangværende og kommende. Hjemmearbejde og Skype-møder forhindrer ikke at der koordineres, planlægges og træffes beslutninger.

Det har resulteret i at vores fabrik i Hasselager som producerer strømpeforinger, arbejder ufortrødent videre. Men også her med de kendte retningslinjer udstedt af regeringen.

Men på trods af den nye arbejdsform savner vi at mødes fysisk med kunder, kolleger og samarbejdspartnere og glæder os til at vende tilbage til en mere almindelig hverdag.

www.aarsleffpipe.dk

Referenceprojekter fra Per Aarsleff A/S

Søndervangen Afd. 24

Søndervangen Afd. 24

Anlægsarbejde | Aarhus | 93 Mio.Kr

Anlægsarbejde af boligblokke i Aarhus med 144 lejligheder på 3 etager . Selve...

Langkærparken i Aarhus

Langkærparken i Aarhus

Udv.renovering | Aarhus | 471 Mio.kr

Udv.renovering af energi optimering/renove i Aarhus med 862 lejligheder på 3 ...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår