Aarsleff renoverer faldstammer med strømpeforing

Dato: 25 Feb 2020

Aarsleff renoverer i disse dage faldstammer med strømpeforing for endnu en ejerforening i København K Ejerforeningens faldstammer har nået en alder hvor faldstammerne begynder at ”svede” samt vise tegn på rust og utætheder. Det er tydelige tegn på at faldstammerne bør renoveres.

I stedet for at udskifte faldstammerne til nye rør, hvilket er et projekt der strækker sig over en længere periode og inkluderer nedbrydning af gulv og lofter for at komme til faldstamme og afgreninger i etageadskillelserne, så har ejerforeningen valgt at strømpefore faldstammer og afgreninger. Strømpeforing skaber et nyt rør indvendigt i de eksisterende faldstammer og afgreninger. Strømpen installeres fra kælderen og fra de eksisterende afgreninger, dvs. der skal ikke nedbrydes eller laves huller i vægge og lofter. Ejerforeningens faldstammer og afgreninger er strømpeforet i løbet af 2 uger. Strømpeforingen giver færre gener for beboere og renoveringen sker hurtigere end udskiftning til nye faldstammer.

skal ikke nedbrydes eller laves hullerAarsleff har strømpeforet i mere end 40 år

Aarsleff har strømpeforet i mere end 40 år og har fået kvalitetstestet strømpeforing af faldstammer og afgreninger på Teknologisk Institut. Vores strømpeforing giver et nyt rør i de eksisterende faldstammer og afgreninger, løsningen er vandtæt og kvaliteten holder. Forventet levetid på en strømpeforet faldstamme med en Aarsleff strømpeforing er op til 100 år.

Se mere om materialer og metode på www.aarsleffpipe.dk

Referenceprojekter fra Per Aarsleff A/S

Søndervangen Afd. 24

Søndervangen Afd. 24

Anlægsarbejde | Aarhus | 93 Mio.Kr

Anlægsarbejde af boligblokke i Aarhus med 144 lejligheder på 3 etager . Selve...

Langkærparken i Aarhus

Langkærparken i Aarhus

Udv.renovering | Aarhus | 471 Mio.kr

Udv.renovering af energi optimering/renove i Aarhus med 862 lejligheder på 3 ...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår