Aarsleff effektiviserer med materielstyring i skyen

Dato: 14 Feb 2019

- Vi har sat det her i gang for at undgå at bruge en masse penge på at leje materiel eksternt, fordi vores folk ikke kan finde det værktøj, de skal bruge lige nu og her, forklarer Bjarne Larsen, konduktør hos Aarsleff Anlæg i Odense, som er i spidsen for implementeringen.

Aarsleff effektiviserer med materielstyring i skyen

Hos Aarsleff kommer NetHire til at blive brugt som en intern udlejningsplatform. Det betyder, at det værktøj, der bliver lejet ind på de enkelte byggesager, bliver en udgift på projektets budget.

Dermed bliver materiellet også hurtigere afmeldt end ellers, simpelthen fordi det går ud over projektlederens budget at beholde værktøjet. Derfor bliver det også hurtigere frigjort til brug for andre.

Manglende kontrol giver masser af spildtid

NetHire er en IT-virksomhed ejet af samme selskab som Garant Udlejning. NetHire platformen er bl.a. skabt på fundamentet af den know-how og erfaring med digitale udlejnings- og materielstyringsplatforme, som Garant har opbygget gennem en lang årrække.

- I udlejningsbranchen har man i mange år har været tvunget til at vide, præcis hvilket materiel, der befinder sig hvor. Det har til gengæld været en kæmpe udfordring hos større byggevirksomheder. Derfor var det helt naturligt at begynde at løse virksomhedernes materieludfordringer ved at etablere en lille udlejningsbutik inde i selve virksomheden. Det er hele grundideen bag NetHire materielstyring, forklarer adm. direktør Steffen Meyer. Dagligt forlader tusindvis af håndværkere i byggepladsen for at hente værktøj hos kolleger, i firmaet eller hos udlejeren. Den manglende kontrol med materiellet giver en masse spildtid og store, sorte huller i budgetterne.

- Vi udstyrer håndværkere med en app på deres smartphone, så de med et hurtigt greb i lommen har overblik over virksomhedens værktøj. På få tryk kan de bestille værktøjet og få det leveret med chauffør uden at skulle forlade byggepladsen, siger Steffen Meyer.

Hos Aarsleff kommer NetHire til at blive brugt som en intern udlejningsplatform

Ledelsen får ny indsigt

- Med vores BI-værktøj stiller vi alle data om virksomhedernes materiel og værktøj til rådighed - præsenteret nemt og overskueligt. Ledelsen kan bl.a. følge med i, hvilke varegrupper, der bliver brugt mest, hvem der bruger det og i hvilke perioder. Det giver en helt ny indsigt og et overblik, som er helt essentiel for de lidt større virksomheder, der vil undgå, at udgifterne til materiel løber løbsk, siger Steffen Meyer.

NetHire bliver bl.a. også brugt af entreprenørvirksomheden Juul & Nielsen, installationsvirksomheden Kemp & Lauritzen og grossister som Solar m.fl.

Mere om produktet NetHire Materielstyring

NetHire Materielstyring

Højner medarbejdernes produktivitet og fjerner administrative flaskehalse

Materielstyringssystem

Materielstyringssystem

Brochure - værktøj når og hvor du skal bruge det

Læs mere

Materielstyringssystem video

Materielstyringssystem video

NetHire Powered by Microsoft Azure

Læs mere

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår