40 mm isolerede glasfibersvingdøre fra InduDoor

Annonce – Dato 20 Aug 2020

Den 40 mm tykke svingdør har en ydre laminat af farvet, glasfiberarmeret polyester, et materiale som er modstandsdygtigt over for fugt, stød og slid. Overfladen er glat og nem at holde ren, hvilket er optimalt, når kravet til hygiejne er høj. Dørbladet er isoleret med højtryksstøbt vandbaseret polyurethan, som sikrer en god isolering og en lav vægt. Dørbladet er kantet med anodiseret aluminium, som sikrer bløde hjørner og en elegant afslutning på døren.

40 mm isolerede glasfibersvingdøre fra InduDoor

Med eller uden karm

Alle svingdøre fra InduDoor kan monteres direkte på væggen uden karm, hvilket giver mulighed for traditionelle gerigt-løsninger eller minimalistisk look, hvor karm og gerigter er uønsket. Som noget nyt i 2020 er InduDoor begyndt at lagerføre svingdøre uden karm for hulmål på 7 x 21, 8 x 21 og 10 x 21. Dørene kan kombineres til to-fløjede løsninger.

Helomsluttende karm

Svingdørens karm kan leveres helomsluttende og justerbar, hvilket gør installationen og tilpasningen til væggen optimal. Karmen kan også leveres med gerigt på en side, som fugekarm eller specialtilpasset i rustfrit stål. Når svingdøren leveres med karm er der mulighed for at fastgøre karmen til gulvet på hængselsiden, så evtuelle påkørsler ikke ødelægger væggen.

Robuste hængsler

De robuste vedligeholdelsesfrie hængsler i polyamid og rustfrit stål leveres som standard med opstilling (fasthold) på 90 graders åbning. Hængslerne kan også leveres med 100 % selvlukkende funktion for at sikre, at dørene ikke står åbne.

Udstyr og farver

Døren kan udstyres med en ASSA modulær lås, håndtag, afviserbøjler, sparkeplader, osv. Dørbladet leveres normalt i en af de fem standardfarver: RAL 9010, 9002 7035, 7038 og 7005. Andre farver og projektlaminat er tilgængelige på efterspørgsel.

Vådrumsdøre

Glasfiberdøre til vådrum sikrer en robust, slidstærk og driftssikker dørløsning, samt optimal komfort og sikkerhed i en hektisk hverdag og aggressivt miljø. Isolerede glasfibersvingdøre anvendes ofte til kølerum, hvor let og enkel adgang sikrer hurtig kundebetjening, samt tilfredse medarbejdere. Svingdøre ind til kølerum skal altid vurderes ud fra kravet til isolering mod behovet for let adgang.

Til køkken, restaurant og produktion (vådrumsdør)1-fløjede glasfibersvingdøre, 2-fløjede glasfibersvingdøre

Tilpasning

Det store udvalg af standardløsninger sikrer en dør til næsten ethvert miljø, men InduDoor kan også tilbyde skræddersyede specialdøre, hvor der er specielle krav.

Velegnet til miljøer som:

  • Industri og produktion
  • Laboratorier
  • Hospitaler
  • Fødevareforarbejdning
  • Restaurant og køkken
  • Butik og lager
  • Landbrug

Dimensioner

1-fløjede glasfibersvingdøre: Maksimalt murmål B x H: 1500 x 3000 mm. 2-fløjede glasfibersvingdøre: Maksimalt murmål B x H: 2500 x 3000 mm.

Vindue

Glasfibersvingdøre til vådrum leveres som standard med 170 x 320 mm vindue indrammet i rengøringsvenlig alu-ramme.

Yderligere information: www.indudoor.dk, tlf. 88 44 05 40.

Mere om produktet Svingdøre

Svingdøre

Svingdøre til industri, butik, cafe, restaurant og lager. Flere varianter.

40 MM GLASFIBERSVINGDØRE

40 MM GLASFIBERSVINGDØRE

Har en ydre laminat af farvet glasfiberarmeret polyester

Læs mere

SOLID SVINGDØR I 8 MM PC

SOLID SVINGDØR I 8 MM PC

Solid svingdør til sikring af driften og effektiviteten i produktionen

Læs mere

5 MM TRANSPARENT

5 MM TRANSPARENT

Leveres som standard komplet med karm af aluminium og dørblad af polycarbonat

Læs mere

PE – 15 SVINGDØRE

PE – 15 SVINGDØRE

Svingdøre i 15 mm gennemfarvet polyethylen til fryserum

Læs mere

Deko Svingdøre

Deko Svingdøre

Deko svingdøre, når funktion skal være dekorativ

Læs mere

SALOONDØRE

SALOONDØRE

Flere saloondørsløsninger

Læs mere