3 x 100 % upcycling

Annonce – Dato 17 Dec 2021

P.E. Andersen tilbyder veldokumenterede og gennemprøvede byggematerialer, som er fremstillet 100 % af genvundne materialer hos nogle af Europas førende producenter af grønne byggematerialer.

P.E. Andersen, celleglas

SCHLÜSSELBAUER GEOMATERIALS / GEOCELL CELLEGLAS

GEOCELL Schaumglas GmbH er søsterselskab til en af verdens førende producenter af anlæg til fremstilling af cementrør og celleglas, Schlüsselbauer Technology, i Hörbach, Østrig, www.sbm.at. GEOCELL har branches mest komplette produktprogram af lette, ikke-brændbare, vandresistente og trykstærke materialer fremstillet af genvundet glas. Efter 15 års succes med udvikling og fremstilling af værdifulde byggematerialer fremstillet af genvundet glas ændrer firmaet nu navn til Schlüsselbauer Geomaterials GmbH. Navneforandringen sker for at synliggøre koncernsammenhørigheden og signalere ejernes determination om, at videreudvikle selskabet yderligere i den kommende tid. Selskabet videreføres uændret under samme registreringsnummer og momsnummer og alle indgåede aftaler har gyldighed som hidtil.

Schlüsselbauer Geomaterials

- skumglas er fremstillet af genvundet emballageglas.

Schlüsselbauer® skumglas er fremstillet af affaldsglas og er et let, meget termisk isolerende, fugtbestandigt, dimensionsstabilt og aldersbestandigt materiale. Kombinationen af disse egenskaber gør Schlüsselbauer® skumglas til det optimale byggemateriale til bærende isolering (perimeterisolering), renovering af eksisterende kælderdæk og til nyopbygning af gulve. Skumglas er diffusionsåben, fugtresistent og gnaversikkert.

Læs mere om GEOCELL® celleglasskaerver og plader her

Og læs også mere om GEOCELL® her

P.E. Andersen, genvundet polyuretan og polyesterfibre BOSIG Phonotherm

– fremstillet af genvundet polyuretan hos BOSIG Baukunststoffe GmbH

Phonotherm 200 polyuretanplader er fremstillet af genvundet polyuretan og polyesterfibre, som er produktionsreststoffer fra plast- og automobilindustrien. Phonotherm plader er 100 % vandresistente og har samtidig en række andre gode egenskaber, som gør pladen ideel til anvendelser, hvor der er høje krav til fugtresistens, U-værdi, formstabilitet, trykfasthed, skruefasthed og bearbejdningsmuligheder. Phonotherm anvendes hovedsageligt i bygge-, transport- og vindmølleindustrien og kan fås i pladetykkelser fra 10-60 mm, pladeformat 1350/1500 × 2400 mm og 1350/1500 × 3600 mm. Derudover tilbydes forarbejdede emner udført efter tegning.

Læs mere om BOSIG Phonotherm her

TERA PROTECT Fendersystem

– fremstillet af genvundet termoplast hos Lewin Industries and Logistics GmbH

TERA PROTECT fenderlister og -vægpaneler er udviklet af Lewin Industries and Logistics GmbH, Tyskland. Fenderlisterne er fremstillet af 100 % genvundet termoplast, som på sigt kan bortskaffes til fornyet genvinding. Udover den grønne profil udmærker TERA PROTECT sig ved en effektiv beskyttelse af vægge, skydedøre og tekniske installationer i hovedsageligt lager- og produktionslokaler. TERA PROTECT er fri for skadelige stoffer og certificeret gennem DGNB standard for bæredygtigt byggeri og Blauer Engel test af råmaterialet.

P.E. Andersen, genvundet termoplast

TERA PROTECT er godkendt til anvendelse i fødevareindustrien, hvor der ikke er direkte kontakt til fødevarer. Dermed er fendersystemet et oplagt og mere økonomisk alternativ til fenderlister af træ, metal eller jomfruelig plast i butikker, supermarkeder, outlets, produktionsvirksomheder, lagerhaller, parkeringskældre, garager, vaskerier m.v.

FIRMAPROFIL

P.E. Andersen er distributør for en række førende producenter af byggematerialer, herunder Mitsubishi (ALPOLIC facadeplader), Schlüsselbauer Geomaterials (GEOCELL skumglasskærver og -plader), Odenwald Faserplattenwerk (OWA loftsystemer), Nagelstuzt und Eichler (NE alu-profilloftsystem), Lewin Industries (TERA PROTECT fenderlister), BOSIG Baukunststoffe (Phonotherm genvundet PUR-plade); Moderne Befestigungselemente (MBE indfarvede facadeskruer, nitter og limsystemer samt Variotec (Vacuumisolering).

Læs mere om TERA PROTECT Fendersystem her

For yderligere information kontakt Paul-Erik Andersen +45 2077 7686 eller pea@peandersen.dk

Læs mere om genvundne materialer fra P.E. Andersen her

Mere om produktet Upcyckling

Upcyckling

Læs mere om Upcyckling her

Tera Protect Fendersystem

Tera Protect Fendersystem

Tera Protect er fremstillet af 100 % genvundet termoplast

Læs mere

Bosig – Phonotherm 200

Bosig – Phonotherm 200

Polyuretanplader, ideel til anvendelser, hvor der er høje krav til fugtresistens

Læs mere

Geocell

Geocell

Geocell er fremstillet af genvundet glas      

Læs mere

Variotec – vakuum isoleringspaneler
Datablad

Datablad

Læs mere om PT-200 komponenter her

Læs mere

OWAconsult® collection
Phonotherm200

Phonotherm200

Se videoer her

Læs mere

GEOCELL skumglas / glasskum / skumglasgrus
Installation af GEOCELL glas
OWAconsult® collection interview

OWAconsult® collection interview

Interview med Mr. Teherani om OWAconsult-samlingen

Læs mere

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår