100% PVC-fri og genanvendelig indgangsmåtte

Annonce – Dato 16 nov 2023

I det miljøkravene til nye byggerier stiger indebærer det også kvaliteten på indgangsmåtten. Derfor har vi hos Geggus udviklet vores miljøvenlige Top Clean Trend Green Motion måtte, som imødekommer høje miljøkrav.

100% PVC-fri og genanvendelig indgangsmåtte

Vores Top Clean Trend Green motion måtte er 100 % PVC-fri og 100 % genanvendelig og er derfor ideel til brug i byggerier med høje miljøkrav. Den er også Blauer Engel certificeret.

Slidstærk og effektiv belægning

Øko-ribbelægningen på Top Clean Trend Green Motion måtten er lavet af ublandet, latexfri og slidstærk polypropylen, som er UV-bestandig. Denne type indgangsmåtte er med til at holde indgangspartiet og dermed gulvet i bygningen rent samtidig med, at den medvirker til at skabe et flot førstehåndsindtryk i indgangspartiet.

100% PVC-fri og genanvendelig indgangsmåtte

SERVICE I HØJSÆDET

Hos Geggus Måttesystemer er vi specialister i indgangsmåtter og er med fra første kontakt til slutmontering. Vi kan levere færdige løsninger, hvor Geggus står for alt kontakt med bygherre, opmåling og montering. Vi kan også levere løsninger, hvor vi er med som rådgivere og kunden selv står for opmåling og montering.

Vores service dækker hele landet, og der er ikke en opgave, der er for stor eller lille for os.

FIRMAPROFIL

Geggus er specialister og markedsledere indenfor indgangsmåtter til kunder der ønsker high-end løsninger. Alle måtter bliver fremstillet på fabrikken i Tyskland, hvilket sikrer høj kvalitet, hurtig levering og unikke muligheder for specialtilpasninger.

Yderligere information: www.geggus.dk, tlf. 87 24 11 00.