Vingetagsten med 40 års totalgaranti

Dato: 12 okt 2017

HZ15 vingetagstenen blev foretrukket ved tagrenovering i Vejle

Vingetagsten med 40 års totalgaranti

Vingetagsten med 40 års totalgaranti

HZ15 vingetagstenen fra Meyer Holsen blev foretrukket ved tagrenovering i Vejle

Da boligforeningen ØsterBo i Valløgade i Vejle skulle have udskiftet de gamle tegltage af vingetagsten, skulle det være vingesten igen.

Valget faldt på HZ15 vingetagstenen i naturrød fra Meyer Holsen, ikke mindst på grund af den store totalgaranti på hele 40 år.

Leverancen omfattede 10.000 m², og opgaven var færdig i 2015. Hovedentreprenør var Nielsen & Rasmussen, Fredericia.

HZ15 vingetagsten

Meyer Holsen producerer HZ15 vingetagstenen på et af Tysklands mest moderne teglværker, der har eksisteret i mere end 150 år.

Produktionen af tagsten samt tilbehør produceres i såkaldte ”H-kassetter”. Det betyder, at der ikke er berøringspunkter, som kan sætte aftryk på hverken tagsten eller tilbehør.

Egenskaber
Meyer Holsen HZ15 vingetagstenen er fremstillet af 100% rent skifer-ler. Et materiale, der udover at gøre stenen let og stærk også sikrer en meget lav fugtoptagelse på kun ca. 3-4 %. Det betyder stor modstandsdygtighed overfor smuds og algebelægninger på taget – deraf mindre vedligeholdelse for at bevare det smukke udtryk.

Garanti
Der ydes 40 års totalgaranti og 20 års suppleringsgaranti på alle Meyer Holsens produkter. V. Meyer A/S i Brøndby forhandler Meyer Holsens produkter i Danmark.

Se mere på www.vmeyer.dk

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår