Vandbehandling til boligforeninger

Dato: 27 okt 2020

Guldager A/S er specialist i vandbehandling. Som et af Europas ældste firmaer inden for området har vi et solidt kendskab til de udfordringer, der kan være med vand i ejendomme. Med vores komplette og intelligente løsninger hjælper vi vores kunder med at sikre sundt og rent vand. Samtidig udvikler vi løbende vores teknologier, så vi opnår de allerbedste driftsfordele - til gavn for vores kunder.

VANDBEHANDLING TIL BOLIGFORENINGER fra Guldager

Vi tilbyder en bred pallette af vandbehandlingsløsninger:

Blødt vand uden kalk med drikkevandsgodkendt blødgøring

Erfaringer viser, at energiforbruget reduceres markant, når varmtvandsbeholdere, vekslere og maskiner i hjemmet ikke kalker til. Et blødgøringsanlæg forhindrer kalken i at sætte sig på fliser og armaturer i bad og køkken – og samtidig forlænges levetiden på rørinstallationer, vandhaner, kaffemaskiner, vaskemaskiner, elkedler m.v. Som bruger oplever man ekstra komfort, da blødt vand er behageligere for hud og hår. Vasketøjet bliver også blødere og bevarer sine farver. Og så er der den miljømæssige fordel ved at der skal bruges mindre sæbe, shampoo og skrappe rengøringsmidler Guldagers drikkevandsgodkendte blødgøringsanlæg benytter ionbytningsteknologi og regenererer med salt. De er enkle at installere og har et lille vand- og saltforbrug.

Akut hjælp ved Legionellaudbrud i vandinstallation

Hvis der er konstateret Legionella i en vandinstallation, gælder det om at handle hurtigt. Løsningen er vandfiltre, der enten kan sættes direkte på slangen som bruserhoved, på blandingsbatteriet eller vandhanen. På denne måde kan bruser og vandhane fortsat benyttes, indtil installationen er blevet desinficeret og eventuelt udbedrende arbejde er foretaget. Selve filteret i enheden er yderst økonomisk i brug og kan udskiftes, hvilket giver en miljømæssig fordel.

Beskyttelse mod Legionella og andre bakterier med kun salt, vand og strøm

Guldagers desinfektionssystem Hyprolyser® er elektrolysebaseret og sikrer en kontrolleret forebyggelse af Legionella og andre bakterieforekomster i varmtvandsinstallationer. Det er kompakt og integreres nemt i installationen, hvor det beskytter rørsystem og varmtvandsbeholder mod uønsket bakterievækst. Forebyggelsen sker ved løbende at generere og dosere desinfektionsvæske, som systemet fremstiller ved brug af salt, vand og elektricitet. Væsken har en tilpas koncentration til at være effektiv i bekæmpelsen af Legionella - og er samtidig sikker at håndtere. Systemet findes i flere versioner, der vælges efter det årlige vandforbrug.

Service af vandinstallationen

I ejendomme yder vi typisk service på anlæg til korrosionsbeskyttelse, blødgøring og bakteriebeskyttelse. Vi laver rens, udsyring og desinfektion af beholdere og vekslere samt rørskyl. Vi tilbyder desuden risikovurderinger, hvor vi gennemgår installationen og kommer med anbefalinger til forbedringer.

Tør kælder – helt enkelt

Drytech er blevet en del af Guldager - og derfor kan vi nu også tilbyde at udtørre kældervægge i boligforeninger og dermed sikre en sund bygning uden svamp og lugtgener. Systemet er designet til at fjerne den opstigende grundfugt, der allerede er i kældervæggene, og samtidig hindre ny opstigende grundfugt ved hjælp af elektroosmose - helt uden brug af omfangsdræn.

BUILDING GREEN TOGETHER 2020 - Få gratis viden om fremtidens arkitektur og bæredygtigt byggeri
– tilmeld dig her!

Mere om produktet Ejendomme

Ejendomme

Vandbehandling i ejendomme

Guldager guide

Guldager guide

Legionella, blødgøring, afsaltning og korrosionsbeskyttelse

Læs mere

Blødgøring til ejendomme og husholdning
Beholderrens

Beholderrens

Til opretholdelse af god hygiejne i installationen.

Læs mere

Blødgøring

Blødgøring

Blødgøring minimerer legionella risikoen

Læs mere

Desinfektion

Desinfektion

Det bedste middel til at bekæmpe Legionella bakterier

Læs mere

Hyprolyser

Hyprolyser

Stop legionella med kun salt, vand og strøm

Læs mere

Legionellabekæmpelse

Legionellabekæmpelse

Legionellaforebyggelse i varmt brugsvand

Læs mere

Rørskyl

Rørskyl

Fjerner bioslim uden kemikalier

Læs mere

Verisure Case

Verisure Case

Verisure Case Story

Læs mere

Referenceprojekter fra Guldager A/S

Verisure alarmselskab

Verisure alarmselskab

Glostrup

Verisure er Nordens største alarmselskab. Med over 100.000 kunder i Danmark,...

First Hotel Twentyseven

First Hotel Twentyseven

København K

Guldager har leveret drikkevandsgodkendt blødgøringsanlæg til First Hotel T...

Royal Arena i Ørestad Syd

Royal Arena i Ørestad Syd

Nybygning | København | 820 Mio.Kr

Nybygning af idrætshal/gymnastiksal i København på 4 etager . Selve byggeriet...

Tivoli Congress Center

Tivoli Congress Center

Nybygning | København | 1000,0 Mio.Kr

Nybygning af hotel/motel svarende til 3 bygninger i København med 1300 lejlig...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår