Udlejning af mobile varmeløsninger til hele landet

Dato: 21 mar 2019

Hvis varmeanlægget bryder ned eller der er behov for midlertidig opvarmning, så løser Mobilvarme Danmark problemet hurtigt og effektivt.

Mobile varmecentraler Varmekanoner i alle størrelser

De forskellige varmeløsninger:

Mobile varmecentraler

Er en kompakt løsning, der kan kobles direkte på varmeanlægget i det aktuelle byggeri eller bruges sammen med fx kalorifere til spredning af varmen. Mobilvarme Danmark har bl.a. fleksible midlertidige varmecentraler fra 100 KW – 1 MW, varmeløsninger til affugtning og udtørring af nybyggeri samt mange andre løsninger, der tilpasses det aktuelle behov.

Varmekanoner

Mobilvarme Danmark har varmekanoner i alle størrelser og har bl.a. udlejet til både teltopvarmning og til byggebranchen, hvor en varmekanon er meget effektiv til at udtørre og opvarme samtidig. Mobilvarme Danmark hjælper gerne med dimensioneringen.

Kalorifere anlæg

Mobilvarme Danmark kan tilkoble kalorifere anlæg direkte til en varmekilde, fx fjernvarme eller anden varmecentral, i stadiet inden det faste varmeanlæg er etableret.

Mobilvarme Danmark kan tilkoble kalorifere anlæg direkte til en varmekilde, fx fjernvarme eller anden varmecentralMobilvarme Danmark er specialister i at levere mobile varmeløsninger

Referencer

Siemens: Opvarmning af telt-hal til reparation af toge.
DTU Risø: Opvarmning af byggeplads i forbindelse med opførelse af den nye vindtunnel.
Carlsberg Byen: Opvarmning ved byggeriet af Europaskolen/p-kælder.
Odense Cykelbane: Opvarmning af cykelbaneteltet i vintermånederne.
Wildcat, Viborg: Byggepladsvarme ved opførelse af datacenter for en af verdens største elektronikfirmaer.
Odense Sommer Revy: Opvarmning af telt via varmekanoner.
Thomas B. Thrigesgade - Tower, Odense: Opvarmning i forbindelse med etablering af p-kælder.

Mobilvarme Danmark kan tilkoble kalorifere anlæg direkte til en varmekildeMobilvarme Danmark er specialister i at levere mobile varmeløsninger

Firmaprofil

Mobilvarme Danmark er specialister i at levere mobile varmeløsninger, der passer til det specifikke behov og kan typisk levere en mobil varmeløsning allerede samme dag, klar til ibrugtagning ved levering. Sammen med kunden finder Mobilvarme Danmark frem til hvilken løsning, der er den rigtige i det aktuelle tilfælde.

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår