Tyveri af værktøj og maskiner kan forhindres ved montering af mekaniske låse

Dato: 9 Aug 2018

Indbrud i varebiler er et stigende problem, som ikke bare koster håndværkere og transportfirmaer store summer, men også er særdeles ubehagelige i forbindelse med tabt arbejdsfortjeneste, aflyste opgaver og brudte arbejdsplaner. Af hensyn til forsikringen kan man selvfølgelig registrere og dna-mærke alt værktøjet og skrive det på bilen, men det hjælper desværre ikke så meget, hvis værktøjet forsvinder ud af landet. Det er tidskrævende at hente erstatningen hjem fra forsikringsselskabet, og det er et stort problem, når håndværkerne pludselig står uden værktøj. Men det kan der heldigvis gøres noget ved.

Specialisten i sikring af varebiler m.m.

AutoLock er et tyverisikringsfirma, der specialiserer sig i at sikre erhvervskøretøjer mod indbrud. De forhandler og monterer låse samt udfører andre sikringsløsninger på varebiler, mindre kassebiler, trailere, containere og lastbiler. Ved løsninger uden for deres normale sortiment bidrager Autolock gerne med et løsningsforslag.

Firmaservice

Autolock indgår i en uforpligtende dialog med fokus på kundens aktuelle problemstilling, og kommer gerne ud på adressen og præsenterer løsningerne fra eller monteret på en af deres demobiler. Når der indgås en aftale, vil Autolocks erfarne montør udføre selve monteringen på en lokation efter kundens ønske. Kunden kan sjældent undvære deres køretøjer, og netop derfor er det en fast del af Autolocks service at udføre montering hos kunden eller på en opgave, hvor køretøjet befinder sig.

Alle monteringer udføres med præcision og respekt for at produkterne benyttes flittigt og ofte. Autolock sætter derfor en stor ære i at efterbehandlingen af deres montering er af højeste kvalitet. God vejledning, de rigtige produkter og en professionelle installation er vejen til tryghed hos kunderne. Alt sammen til konkurrencedygtige priser og med den rette knowhow.

Varianter

Autolock arbejder udelukkende med salg og montering af mekaniske låse, der har den fordel at de virker uafhængigt af bilen eksisterende låse, dvs. fungerer som en ekstra lås udover bilens egen lås. De sælges i to primære varianter:

  1. Smæklåse, som retter sig mod kurerer eller anden distribution, hvor chaufføren kan glemme at få låst dørene mellem leveringerne. Her går tyvene ofte efter pakker der indeholder dyr teknik som mobiltelefoner mv.
  2. Dødløse, som sælges i stort omfang til håndværkere eller andre, der har deres biler stående på hjemmeadressen eller uden opsyn. Fordelen ved dødlåsene er, at de giver en ekstra beskyttelse ved hjælp af en pal eller anden metaldel der drejes på plads og derved giver en optimal sikring. Dødlåsene fortrækkes af mange håndværkere, fordi de ikke ønsker at skulle låse bilen op hver gang de skal hente en skrue eller et stykke værktøj. Sælges i både udvendige eller integrerede løsninger.

Certificering

De fleste af Autolocks låse er Thatcham- eller Soldsecure-certificeret. Det er certificeringer, der dokumenterer at produkterne er testet til at kunne modstå/afværge indbrud. De er godkendt af en række førende forsikringsselskaber, men man kan eventuelt kontakte sin egen forsikring og forhøre sig omkring løsningen.

Yderligere information: https://autolock.dk/loesninger/, tlf. 40 50 60 81.

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår