Top 10 nyheder i 2017

Dato: 18 jan 2018

Se hvilke nyheder, der var mest interesse for i 2017

Top 10 nyheder i 2017

Top 10 nyheder i 2017

Gik du glip af de 10 mest populære nyheder på Byggematerialer.dk i 2017? Hvis ja har du nu muligheden for at læse dem igen

2017 har budt på mange spændende nyheder inden for byggematerialer. Nedenfor har vi samlet en liste over de 10 mest populære nyheder i 2017.

 1. Komproment - LINEA tegltag med integrerede solceller
  LINEA tegltag kan leveres med integrerede solceller, således at taget kan levere energi til huset, hvilket bliver mere og mere populært med de nye og skrappere energikrav, som der kommer til bygningerne.
   
 2. Panelbyg - Isolering og gipsplade i én arbejdsgang
  Recticel isolering/Eurothane® GK+ er den perfekte isolering til indvendig brug, fordi man opnår en færdig konstruktion og overflade i én arbejdsgang. Recticel isolering/Eurothane® GK+ er særlig egnet til isolering af loftsrum eller indvendig isolering af vægge.
   
 3. Strømberg & Fischer - Baden Slide bruseafskærmning
  Strømbergs Baden Slide-serie udstråler individualitet og stil. Oplev, hvordan godt lysindfald og rigelig plads forvandler et helt almindeligt brusebad til forkælelse i særklasse.
   
 4. Innogie - Bæredygtigt solcelletag til huse og ejendomme
  Innogies solcelletag er et ”aktivt tag” i modsætning til almindeligt kendte belægninger som tagsten, tegl eller pap. Taget er enkelt at lægge. Det er baseret på lav-volt og mikroinvertere, så enhver håndværker – som ikke nødvendigvis er elektriker – kan lægge og montere taget.
   
 5. Gyproc - Ny revolutionerende stærk gipsplade
  Gyproc Habito™ er en gipsplade med revolutionerende styrke og bæreevne. Der er tale om en superstærk og robust løsning til indervægge, der yder høj brandmodstand og ekstra god lydisolering.
   
 6. Flamco - Nu er fremtidens vandvarmer kommet
  Flamco præsenterer nu fremtidens vandvarmer: Vesta Vandvarmeren, der er udstyret med en elektronisk regulering og en elektronisk reguleringsventil med masser af varmt vand og komfort til følge.
   
 7. Innogie ApS - Internationalt anerkendt designpris til solcelletag
  Innogie har vundet en iF-Design Award i disciplinen “Product” under kategorien “Building Technology”. Det er en betydelig blåstempling af produktet, der har været under udvikling i adskillige år.
   
 8. Etex Building Performance - gipsplade, der anvendes som vindspærre plade
  En gipsplade til udendørs brug som vindspærre? Det lyder ikke umiddelbart som en langtidsholdbar løsning, men sådan forholder det sig faktisk med gipspladen Weather Defence, der fungerer som vindspærre plade.
   
 9. Komproment - Teglspån på 124 boliger i Aarhus
  KOMPROMENT leverer de flotte Teglspån til de nye facader i boligområdet Ryhaven i Aarhus. De nye boliger opføres af Scandi Byg og er tegnet af Ravn Arkitektur. Projektet afvikles i fem etaper.
   
 10. Fermacell Scandinavia - Papvægge bør sendes på pension 
  Der er brug for et markant løft i kvalitetskravene, blandt andet til slagfasthed og lyddæmpning, og løsningen er bedre materialer. Det mener direktøren for fibergipsproducenten Fermacell Niels-Jørgen Pallesen.

Byggematerialer.dk udsender hver uge et nyhedsbrev omhandlende nyheder inden for byggeriet.

Hvis du ikke allerede er tilmeldt, så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, og derved går du ikke glip af spændende nyheder inden for branchen.

Du kan også følge os på LinkedIn, hvor du kan se de seneste nyheder fra Byggematerialer.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Byggematerialer.dk

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår