Tal til gardinerne

Dato: 5 Apr 2018

Ny stemmestyringsautomatik fra Aluproff

Tal til gardinerne

Tal til gardinerne

Ny stemmestyringsautomatik fra Aluproff

Det intelligente hjem er ved at være en realitet for mange danskere. Intelligent styring af lyset i huset, køleskabe, der kan fortælle om der mangler mælk, robotstøvsugere som kan programmeres til at klare støvet i stuen mens man ikke er hjemme, osv. Nu er turen kommet til husets gardiner, som kan styres intelligent – på mange spændende måder.

Traditionel styring

Ønsker man traditionel solafskærmning, såsom rullegardiner eller persienner, findes der et hav af forskellige udbydere, i mange forskellige former og udgaver. Fælles for dem alle er, at hvis man sætter motor i, så kan de styres med fjernbetjening eller vægkontakter.

Intelligent styring

Vælger man de flotte klassiske gardiner, som i den grad er blevet moderne igen, så åbner der sig en verden af muligheder. Udover det kæmpe udvalg af farvemuligheder, mønstre og stof, som aktivt kan rense luften i hjemmet, så kan styringen af gardinet også gøres intelligent. Man kan styre gardinet med fjernbetjening eller vægkontakt eller blot ved at trække kort i stoffet, så begynder det at køre. Man kan også betjene gardinet med sin telefon, tablet eller smartwatch.

Stemmestyring

Nu kommer så også muligheden for at stemmestyre sine gardiner. Via Aluproffs hjemmeautomatik, Somfy Tahoma boks, og en tilkoblet ”hjemmeassistent” kan man med en simpel kommando få gardinerne til at køre.

Det intelligente hjem

Hvis man ikke allerede er bekendt med IFTTT teknologien, så bliver man det nok snart. IFTTT teknologien gør det muligt at gøre sit hjem intelligent, så man både kan stemmestyre sine gardiner (og lys, musik etc.), eller sørge for at de automatisk åbner op, når man kommer hjem, blot ved din tilstedeværelse. Det er nemlig muligt sætte et ”scenarie” op, som holder øje med mobiltelefonens gps-placering, og aktiverer gardinerne, så snart man nærmer sig sit hjem.

Og det bedste ved det hele er at det er nemt og lige til at gå til.

Se mere på www.aluproff.dk eller ring på tlf. 43 60 00 63/28 19 89 89.

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN