Tagintegrerede solceller fra Solartag

Annonce – Dato 3 Dec 2019

Produktion af strøm på taget behøver ikke at indebære store blanke kasser, som monteres ovenpå et i øvrigt flot tegltag og derved skæmmer bygningens originale arkitektoniske udtryk. Det kan også udføres med løsninger, hvor solcellerne er fuldt integrerede i selve tagmaterialet.

Tagintegrerede solceller fra Solartag

Implementerbare løsninger

Modellerne T-Roof™ og X-Roof™ fra Solartag er gode eksempler på dette. Ved udviklingen af disse løsninger har det fra starten været målet at skabe noget æstetisk og arkitektonisk implementerbart i den brede bygningsmasse, uden at det kan opfattes som malplaceret eller skæmmende. Solartags solcelleanlæg er direkte integreret i tagpladerne, der er fremstillet i hærdet glas og leveres med sort eller silkemat antrazit overflade. Alle tagplader er ens af udseende og leveres med og uden solcelle. Montage og servicering foregår nemt med de patenterede beslag.

Holdbarhed

Hærdet glas er utrolig holdbart og stærkere end normale tagtegl. Der er 25 års garanti på taget, og den forventede levetid på tagets funktioner er 50 år.

Økonomi

Det komplette tag (uden montage) vil normalt være betalt af solcellernes produktion på 18-22 år. Merprisen for solcellerne vil typisk være tilbagebetalt allerede efter ca. 10 år.

Modellerne T-Roof™ og X-Roof™ fra Solartag

Den ideelle sparringspartner

Kunderne kan bruge Solartag som sparringspartner og trække på deres brede erfaring og viden. At Solartag kommer med allerede fra starten af projekteringsfasen har afgørende betydning for slutresultatet. På denne måde kan man nå frem til de rigtige løsninger og få soltaget integreret på en arkitektonisk elegant måde.

Beregn tagets pris på Solartags nemme prisberegner her

Yderligere information: www.solartag.dk og www.solcelleanlæg.com, tlf. 41 23 11 00.

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår