Tagintegrerede solceller for æstetik og arkitektur

Annonce – Dato 9 okt 2018

Solartag udstiller på Building Green for at vise den danske byggebranche, at produktion af strøm på taget ikke bare er store blanke kasser, som monteres så de skjuler et i øvrigt flot tegltag og fjerner værdi fra bygningens originale arkitektoniske udtryk. Men også kan udføres med løsninger, hvor solcellerne er fuldt integrerede i selve tagmaterialet. Løsninger som er ”Musik” for øjnene og samtidig producerer ren strøm.

Implementerbare løsninger

Modellerne T-Roof™, X-Roof™ er gode eksempler på dette. Ved disse løsninger har der ved design og udvikling fra starten været et mål om at skabe noget æstetisk og arkitektonisk implementerbart i den brede bygningsmasse, uden det ses som malplaceret eller skæmmende.

Den ideelle sparingspartner

Et tæt samarbejde med Solartag betyder for den enkelte involverede et bedre grundlag for at tage de rigtige valg. Kunderne kan bruge Solartag som sparringspartner og trække på deres brede erfaring og viden. At Solar kommer ind i projekterne helt fra starten af projekteringsfasen har afgørende betydning for bygherrens slutresultat. Så det er muligt at nå frem til de rigtige løsninger og få soltaget integreret på en arkitektonisk elegant måde.

Udviklet af håndværkere til håndværkere

Solartags løsninger med solceller/strømproducerende tage er udviklet af håndværkere til håndværkere. Det er for Solartag naturligt at vejlede den enkelte håndværker i at foretage montage på en enkel og smidig måde. Solartag lytter til deres kunder og agerer på deres feedback. Det udmønter sig i et mere tilfredsstillende resultat, for såvel bygherre som den udførende.

Visionen

Solartag’s vision er at være en del af det totale billede, som kan være med til at nå FN’s mål inden 2030: At sikre alle har adgang til pålidelig, bæredygtig og moderne energi, til en overkommelig pris. Dette vil Solartag søge at opnå ved at udvikle løsninger, som gøre passive flader på vores bygninger til aktive flader. Solartag vil informere, oplyse og dokumentere, så det bliver en selvfølge at solmodtagelige flader bliver udnyttet på en æstetisk og arkitektonisk forsvarlig måde. Solartag vil arbejde på at skabe løsninger, som danner præcedens for fremtidens solenergiløsninger på tage og facader.

Besøg Solartag på Building Green i Forum i København d. 31.10. og 1.11. på stand nr. 53.

Yderligere information: https://solartag.nu, tlf. 41 23 11 00.

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår