Stort altanprojekt - Aalborg Altan leverer

Dato: 4 Feb 2020

Aalborg Altan er i samarbejde med HP-Byg i gang med et spændende projekt på ”Udsigten” i Aalborg. En otte etages bygning, hvor de leverer 82 stk. flotte altaner, produceret i anodiseret aluminium - glas, samt kompositgulve. Et spændende projekt, som Aalborg Altan er stolte af at levere til bygherren.

Aalborg Altan leverer 82 stk. anodiserede aluminiumsaltaner til ”Udsigten” i Aalborg

Leverer i hele Danmark

Aalborg altan leverer altaner til boligforeninger og ejendomsadministrationer i hele Danmark – fra udskiftning af ældre altaner til montering af altaner i foreninger, der hidtil ikke har haft de eftertragtede udbygninger.

Nye, specielle løsninger

Aalborg Altan producerer størstedelen af altanerne i galvaniseret stål, men har gennem længere tid arbejdet på at producere og levere specielle løsninger til nybyggeriet, efter kundens specifikke ønske. Som bygherre vil man gerne sætte sit eget præg på de enkelte nybyggerier, hvilket Aalborg Altan kan være behjælpelig med. At ændre karaktertræk på nye ejendomme, ud fra materialevalget på altanerne, gør, at der opnås et smukkere og mere harmonisk udsende i nybyggeriet.

Ny domicil Aalborg Altan

Ny domicil

Aalborg Altan har vokseværk og er flyttet til nye og større lokaler på Karlskogavej 5A, 9200 Aalborg, for at imødekomme kundernes behov samt specielle ønsker, som generelt kræver mere plads- og er mere tidskrævende. I april 2020 vil det nye showroom stå klar, hvor de kan hjælpe med at visualisere altanprojekter for nye kunder.

Yderlige informationer: www.aalborgaltan.dk, tlf. 40 50 50 75.

Referenceprojekter fra Aalborg Altan

Danland i Blokhus

Danland i Blokhus

Blokhus

Danland er et feriecenter med et suptropisk badeland samt ferieboliger. Fe...

Deas - Ejerforening Hvidts Gaard

Deas - Ejerforening Hvidts Gaard

Aalborg

Til projektet Ejerforening Hvidts Gaard i Aalborg er der leveret nye altaner....

GAME Streetmekka

GAME Streetmekka

Indv.renovering | Aalborg | 23 Mio.kr

Indv.renovering af kulturhus i Aalborg . Selve byggeriet er påbegyndt august ...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår