Stor interesse for MicroVent, der sparer 85 % energi

Annonce – Dato 9 okt 2018

Den danske byggebranche har for alvor fået øjnene op for fordelene ved energibesparende ventilation, og for nylig rundede MicroVent 10.000 installerede enheder. Det rørløse ventilationssystem er udviklet af virksomheden InVentilate, som har fået Ingeniørens Produktpris for sin opfindelse.

Enkel installation og lavt energiforbrug

Byggebranchens fokus på energibesparende løsninger vokser støt, og på grund af sit rørløse design har MicroVent et elforbrug, der er 85 pct. lavere end traditionel rørført ventilation. Desuden er enhederne meget enkle at installere i både nybyggeri, og når ældre lejlighedskomplekser, kontorbyggerier eller skoler skal energirenoveres.

- MicroVent indbygges direkte i facaden og optager derfor ikke plads i byggeriet. En løsning, der både tager hensyn til æstetikken og energirammen, fortæller salgschef Kim Friis Vedøe, InVentilate.

Princippet i systemet er, at mindst to mikroventilationsenheder arbejder sammen om at udskifte luften i et lokale. Enhederne er koordineret på en sådan måde, at når én enhed fjerner luft, vil en anden enhed tilføre luft til rummet. Idet luften passerer gennem enheden, sørger InVentilates særlige regeneratorer for at optage varmen fra luften indefra og afgive den til luften udefra, så ventilationen altid har en behagelig temperatur.

Verdenspremiere på Building Green: InVentilate Performance+

På Building Green lanceres verdensnyheden InVentilate Performance+ Et nytænkt indeklimasystem specielt udviklet til lokaler med mange mennesker: Klasseværelser, daginstitutioner, konference- og mødelokaler.

Performance+ tager hånd om alle aspekter af et sundt indeklima og medvirker til at sikre frisk luft, behagelig temperatur, godt lys og lavt lydniveau.

I forhold til luftskiftet har Performance+ den højeste kapacitet på markedet for decentral ventilation og lever op til indeklimakravene i BR18 og BR20.

En ekstra fordel er det helt unikke serviceinterval, hvor der kan gå år imellem, at filteret skal skiftes.

Se mere på Inventilates hjemmeside  

Oplev alle InVentilates produkter på Building Green i Forum, stand nr. 28

Mere om produktet MicroVent ventilationssystem

MicroVent ventilationssystem

Decentral ventilation uden rør, let at montere i facade

Downloads

Downloads

Her har du mulighed for at downloade materiale om InVentilate

Læs mere

MicroVent detaljetegninger PDF
MicroVent detaljetegninger DWG
Microvent Bimobject RFA
Konceptet bag MicroVent

Konceptet bag MicroVent

Se vores video, der viser konceptet bag MicroVent

Læs mere

Referenceprojekter fra InVentilate Aps

Tiendeladen

Tiendeladen

Nybygning | Aalborg | 30 Mio.Kr

Nybygning af kollegier/ungdomsboliger i Aalborg med 32 lejligheder på 4 etage...

Grønnegården

Grønnegården

Udv.renovering | Aalborg | 0 Mio.kr

Udv.renovering af boligblokke i Aalborg . Selve byggeriet er påbegyndt juni 2...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår