Støj- og vibrationsdæmpning af tilbehørsprodukter til facade- og tagvinduer

Dato: 15 sep 2020

Hos Bramming Plast-Industri A/S ser vi et stort potentiale i at udvikle støjsvage løsninger til døre- og vinduesindustrien, da mange eksisterende tilbehørsprodukter har udfordringer med netop støj, herunder bl.a. rørmotorer, aktuatorer og gearinger i vinduesåbnere, markiser, rulleskodder og lignende. Vi lykkes med at reducere støjen i disse komponenter, fordi vi kan identificere støjkildens egenskaber og udvikle den rette skumkemi, der kan absorbere svingningerne.

Støj- og vibrationsdæmpning af tilbehørsprodukter til facade- og tagvinduer fra BPI

Vi finder kilden til problemet og løser det for dig

BPIs mangeårige erfaring med udvikling og produktion af tekniske polyuretaner og brede arbejde med støj- og vibrationsdæmpning i industrielle produkter er essentielt. Det gør os i stand til at identificere kilden til støj i elektromekaniske tilbehørsprodukter og herudfra udvikle dæmpningsløsninger med lyddæmpende performance i særklasse.

”Nøglen til at frembringe den helt rette løsning er reelt at kunne fremstille en specifik kemi til formålet. En løsning der er designet ud fra de analyser, vi kan lave af produktets støjfrekvenser. Er man låst fast af at skulle anvende standardråvarer, kan det være særdeles vanskeligt at løse opgaven tilfredsstillende”, forklarer Thomas Tvedergaard Larsen, administrerende direktør i Bramming Plast-Industri A/S.

Unikt og patenteret støbekoncept kan skabe støbeform på få dage

Bramming Plast-Industri A/S erfarer, at langt de fleste opgaver kræver, at der udvikles en unik støj- og vibrationsdæmpende komponent, der integreres i tilbehørsproduktet og herigennem absorberer og dæmper de uønskede effekter. Der er ofte tale om et emne med et komplekst ydre, og i disse tilfælde er det nødvendigt, at vi fremstiller et værktøj til at støbe tekniske polyuretaner.

”Vi har udviklet et helt nyt og patenteret værktøjskoncept, så vi kan imødekomme efterspørgslen og den time-to-market, der forventes af vore kunder. I dag er vi i stand til at frembringe en produktionsform ud fra en 3D-fil på ganske få dage, og dermed lave en fysisk forbedring af kundens produkt lynhurtigt”, forklarer Thomas Tvedergaard Larsen.

Ved hjælp af vores unikke støbekoncept kan vi tilbyde en skræddersyet løsning, der er tilpasset dine behov. Vi mindsker kompleksiteten for dig, og sikrer en simpel løsning der er fuldt forberedt til maskinel håndtering og automatisering.

Vil du vide mere?

Kontakt Key Account Manager, Peter Munch Hansen, på tlf. +45 23 39 39 20 eller mail.

Referenceprojekter fra Bramming Plast-Industri A/S

Ørnevang afd. 10 og Uglevang afd. 11

Ørnevang afd. 10 og Uglevang afd. 11

Udv.renovering | Allerød | 122 Mio.Kr

Udv.renovering af boligblokke i Allerød med 339 lejligheder på 3 etager . Sel...

Deptford Foundry, London

Deptford Foundry, London

London

Projektnavn: Deptford Foundry, London Forventet afsluttet, årstal: 20...

ÖAMTC-bygning i Wien

ÖAMTC-bygning i Wien

Wien

I slutningen af sidste år blev den nye ÖAMTC-bygning i Wien taget i brug me...

Ultratynde PIR vægkonstruktioner til Hi-Con

Ultratynde PIR vægkonstruktioner til Hi-Con

HJALLERUP

Ho-Con har udvidet deres kontor med en tilbygning. Tilbygningen er konstrue...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår