Etablering af rådgivningscenter

Nybygning af forsorg & sundhed svarende til 7 bygninger i Næstved . Selve byggeriet er påbegyndt juni 2012 til en anslået udgift på ansl.14,5 mio.kr.

Bygherren er Fællesfonden til Støtte for Kræftens Bekæmpelse og som arkitekt er valgt Effekt Arkitekter ApS. Projektet udføres i form af totalentreprise som håndteres af Hoffmann A/S som er totalentreprenør.

Kigger vi på andre firmaer, som er koblet på byggeprojektet i Byggefaktas database, finder vi for eksempel Lyngkilde A/S Rådgivende Ingeniørfirma F.R.I. som har deltaget som konstruktør ,som ventilationsentreprenør er Pro Ventilation A/S PRO Ventilation A/S og Næstved VVS Entreprise ApS er valgt som VVS-entreprenør. El-installationerne håndteres af Fini ApS.

PRODUKTKOBLING: Facader

Facader

Miljøvenligt kvalitetsprodukt med 60 års funktionsgaranti

EFFEKT havde oprindeligt valgt samme leverandør på tag-og facadeplader. Men da producenten ikke kunne yde garanti på produktet som tagmateriale, var arkitekten nødsaget til at søge efter et alternativ. Det blev Stenis tagplader. 

– Med Stenis tagplader fik vi mulighed for at realisere de skarpe og præcise hjørne- og kantdetaljer på tag og facade, som er med til at skabe et meget elegant og monolitisk udtryk i den færdige bygning, fortæller arkitekt Mikkel Bøgh fra EFFEKT.

Visuelt karakteriseres byggeriet ved sin ’nedskalering’ til mindre, sammenhængende huse – markeret via saddeltage med skarpe hjørner. Det arkitektoniske udtryk giver en rumlig oplevelse både ude- og indefra.

-Det har været en udfordring at finde den rigtige løsning på tag- og facadepladerne, og det er ikke nemt at finde en plade, som producenten tør anbefale til tagdækning. Steni-pladernes velegnethed og leverandørens gode service, og ikke mindst garantien på 40 år blev afgørende, fortæller teknisk chef Thomas Larsen fra Hoffmann A/S.

 
Få alle detaljer om dette projekt med abonnement hos Byggefakta Smart

Flere produkter fra Steni Danmark AS

Hjørne elementer

Hjørne elementer

Et bredt udvalg af facadeplader og hjørneløsninger i forskellige formater


Interiør

Interiør

Uendelige muligheder


Sokkel

Sokkel

STENI Terra er en Sokkelplade


Referenceprojekter fra Steni Danmark AS

Ladegårdsparken

Ladegårdsparken

Udv.renovering | Holbæk | 214,0 Mio.Kr

Udv.renovering af boligblokke svarende til 22 bygninger i Holbæk med 910 lejl...

Studsgaarden

Studsgaarden

Udv.renovering | København | 100 Mio.Kr

Udv.renovering af boligblokke i København med 412 lejligheder på 8 etager . S...

Havbogade

Havbogade

Nybygning | Sønderborg | 30,0 Mio.Kr

Nybygning af boligblokke i Sønderborg med 9 lejligheder på 6 etager hvor den ...

Sydbyen

Sydbyen

Udv.renovering | Slagelse | 228,0 Mio.Kr

Udv.renovering af boligblokke svarende til 23 bygninger i Slagelse med 462 le...