Solartag

Annonce – Dato 15 mar 2018

Tagsten og skifer med solceller

Solartag

Solceller og tag i ét

Overvejer man at få installeret solceller på sit hus, så kan Solartag tilbyde solcelleanlæg direkte integreret i tagpladerne. Det vil sige at tagsten og skifer er med solceller, og monteres på samme måde som normalt tag. I alt sin enkelthed en løsning, hvor man ikke behøver at have et solcelleanlæg hængende over tagfladen, men har det som en del af tagfladen.

Økonomi

Besparelsen i strøm kan betale solcelleanlægget på ca. 9-10 år og den komplette tagløsning på ca. 18-21 år, derefter er tagprojektet i plus mange år frem.

Overflade af hærdet glas

Solcellerne laves i trædefast hærdet glas, leveres i matsort overflade som udgangspunkt og er fremstillet af en tysk solcelleproducent. Der er mulighed for at producere solcellerne i næsten alle farver og størrelser, gerne i samarbejde med arkitekten. Der er 25 års ydelsesgaranti.

Ydelser

Panelerne fås med flere forskellige ydelser pr. panel, alt efter størrelse og form. Et diagonal-solpanel på 59,5 x 59,5 cm yder eksempelvis 40 Watt pr. panel med en virkningsgrad på 20,3 %.

Skifer eller tagsten

Tagstenstyper leveres som både diagonalskifer fra Steni, naturskifer og sort engoberet teglsten fra V. Meyer, men kan også bygges sammen med Cembrit skifer.

Service

Projekter udarbejdes i samarbejde med private, håndværkere, arkitekter mv. individuelt.

Kontakt Solartag for mere information, uforpligtende opmåling/tilbud eller aftale om besøg til præsentation af taget.

Alternativer

Løsninger leveres også som hybridanlæg med batterilager på 11,5 til 444,5 kWh. Derved kan anvendelsen af strømproduktionen optimeres.

Yderligere information: www.solartag.dk, tlf. 41 23 11 00.

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår