Skanitek – basisprodukter til køkkenet

Dato: 28 jun 2018

Det helt nye brand Skanitek er etableret af andersen & nielsen og fungerer som et supplement til det store sortiment af køkkenvaske, armaturer og løsninger til affaldssortering, som anKøkken forhandler.

Skaniteks produkter er håndplukkede og specielt tilpasset det design og de mål, der er foretrukket på det danske marked.

Køkkenvaske af høj kvalitet

Det nye sortiment af Skanitek køkkenvaske er fremstillet af matbørstet rustfrit stål i høj kvalitet. Alle vaske leveres med 3½” kurveventil og et moderne, let-monteret overløb. Man kan vælge mellem vaske med eller uden bagpanel. I det praktiske bagpanel kan der installeres køkkenarmatur, sæbedispenser, kogende vandhane m.v., så man på den måde skåner bordpladen.

Firmaprofil

a+n er et dansk handelshus, der handler med mere end 10.000 forskellige kvalitetsvarer inden for to hovedområder: udstyr til privat- og storkøkkener samt værktøj til professionelle håndværkere.

 

Referenceprojekter fra andersen & nielsen as

Sundparken

Sundparken

Udv.renovering | Aalborg | 180,0 Mio.Kr.

Udv.renovering af boligblokke i Aalborg med 210 lejligheder . Selve byggeriet...

Reberbanen

Reberbanen

Nybygning | Skive | 55 Mio.kr

Nybygning af boligblokke i Skive med 30 lejligheder på 4 etager . Selve bygge...

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår