Rørløs ventilation sikrer indeklima i modulopbygget børnehave

Annonce – Dato 28 sep 2021

Rørløs ventilation sikrer indeklima i modulopbygget børnehave.

InVentilate, rørløs ventilation

40 børn og deres pædagoger kan nu kaste sig over leg og læring i et sundt og behageligt indeklima i Lemming Børnehave. De seks år gamle modulopbyggede udlejningslokaler på tilsammen 223 m² fra FlexModul har netop fået opdateret det rørløse ventilationssystem MicroVent fra InVentilate. Opdateringen består af opgraderet software, der skal sikre et fortsat godt indeklima i alle rum, så BR18 opfyldes, men også tilfører lokalernes vægge et æstetisk løft med montering af nydesignede indvendige spjældplader.

MicroVent Comfort Control

Den private børnehave, der er en del af Friskolen i Lemming, er indrettet med fællesrum, grupperum, køkken, legerum, dukkekrog, børnegarderober, børnetoiletter og personalefaciliteter. Det er i disse rum mikroventilationsenhederne fra InVentilate arbejder sammen om at tilføre frisk luft i én samlet totalløsning, der styres af den opgraderede software til MicroVents intelligente styresystem, MicroVent Comfort Control.

InVentilate, intelligent styresystem

Pladsbesparende plug and play-løsning

De modulopbyggede udlejningslokaler, der tilsammen udgør Lemming Børnehave, er bygget efter FlexModuls Flexicubes®-koncept, som er ideel til daginstitutioner, hvor der er særlig fokus på materialer og ventilation. Dette skaber et godt indemiljø for børnenes udfoldelse og et lyst og behageligt arbejdsmiljø for de ansatte. Netop til de udlejede Flexicubes®-moduler har FlexModul valgt mikroventilation fra InVentilate som standardløsning:

FlexModul har for det første valgt MicroVent som standardløsning til deres udlejningsmoduler, fordi løsningen er rørløs og pladsbesparende. For det andet kan vi levere modulerne som en plug and play-løsning, som gør det nemt for Flexmodul at arbejde med, fordi vi laver alt kabelarbejdet for dem hjemmefra,” fortæller salgschef Lasse Skourup Andersen fra InVentilate.

Servicekuffert gør kvalitetssikring (KS) nem

Samarbejdet mellem InVentilate og FlexModul har stået på en årrække og betyder, at parterne kender hinandens produkter og udfordringer godt:

Efterhånden kender vi FlexModuls moduler rigtig godt. Derfor har vi også udviklet en særlig servicekuffert til dem, så vi kan tilgå deres moduler og levere løbende testrapporter til dem, som de nemt kan bruge til deres KS-arbejde,” fortsætter Lasse Skourup Andersen.

InVentilate, Mikroventilation

Lavere etableringspris for mikroventilation

Netop arbejdet med KS kan være en betydelig tidsrøver, og derfor er testrapporterne værdifulde for FlexModul. Dertil kommer også, at etableringsprisen for mikroventilation er betydelig lavere end eksempelvis central ventilation plus det faktum, at el-forbruget for MicroVent er 85 % mindre end central ventilation.

Få yderligere information om ventilationsløsninger fra InVentilate her, tlf. 72 30 10 24.