Rockzero®

Rockzero®

Rockzero®

Rockzero®

Rockzero® er et alt-i-ét byggesystem til bærende vægge op til 2,5 etager, der opfylder de højeste standarder inden for varmeisolering og energieffektivitet. Det modulære vægsystem inkluderer alt imellem den valgfri indre og ydre beklædning inkl. åbninger til vinduer og døre.

Vægsystemet bygges op af en unik kombination af bærende søjler uden kuldebroer, ROCKWOOL stenuldsisolering i høj densitet og indvendige OSB 4-plader, der resulterer i en slank løsning.

Roczkero leveres i én samlet leverance ude på byggepladsen klar til at blive monteret. Systemet er baseret på kendte arbejdsgange og kræver intet specialværktøj eller løfteudstyr, men bygger på et hurtigt og simpelt samleprincip. Og da systemet er skræddersyet til det specifikke projekt, er det kun nødvendigt med små tilpasninger. Alt i alt sikrer det en effektiv konstruktion, der mindsker risikoen for fejl på byggepladsen og gør den samlede byggeproces så problemfri som mulig.

Rockzero kan også leveres som præfabrikerede elementer, hvilket kan være en fordel for større byggerier eller byggerier med gentagelse i arkitekturen. Præfabrikationen af Rockzero kan både tilbydes som præfabrikerede rumstore moduler eller som flade elementer.

Relaterede produkter

REDAir®

REDAir®

REDAir® er et sortiment af ventilerede facadeløsninger


Toprock®

Toprock®

Toprock® er et sortiment af energieffektive systemer til isolering af flade tage


Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår