Renovering af faldstammer, stigestrenge og bad

Annonce – Dato 17 Dec 2015

Effektive og økonomiske modulsystemer

Renovering af faldstammer, stigestrenge og bad

Renovering af faldstammer, stigestrenge og bad

Præfabrikerede vådrumsmoduler gør renoveringsprocessen effektiv og økonomisk

Den danske virksomhed Modulett er specialister i præfabrikerede modulsystemer til vådrumsrenovering, og med deres produkter får man en gennemprøvet løsning, udviklet til at leve op til alle ønsker og krav til kvalitet, fleksibilitet, design, økonomi og hurtig montage.

Modulett yder rådgivning og service i forbindelse med renovering af faldstammer, stigestrenge og indretning af brugervenlige badeværelser, i tæt samarbejde med boligselskaber, rådgivere og offentlige myndigheder.

En af firmaets populære løsninger er vådrumsmodulet K100, der leveres færdigmonteret fra fabrik tilpasset kundemål, komplet med intern rørføring, indbygget vandcisterne og tilslutning til afløbsmuffen for væghængt toilet. Modulet fås i venstre, højre- eller midtstillede udførelser, hvilket gør det nemt at indpasse i både store og små badeværelser.

Installationsrammen er udført i ekstruderet aluminium og er beklædt med vådrumspaneler til flisebeklædning. En inspektionslem giver adgang til eftersyn og service, og det er muligt at montere en håndklædetørrer på modulets front.

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår