RE-PLASTICS UPCYCLEDE REOLER PRYDER I ZENZ SALON

Annonce – Dato 15 Apr 2021

Endelig ... den uendelige ventetid er forbi, frisørsalonerne er atter åben igen! For mange af os (undtagen dem, der forsøgte at klippe deres eget hår), var frisøren et obligatorisk stop efter denne lockdown. Nogle af jer har muligvis været i ZENZ salonen på Vesterbrogade, som for nyligt er møbleret med Re-Plastic produkter.

Endelig ... den uendelige ventetid er forbi, frisørsalonerne er atter åben igen

ZENZ er Danmarks største grønne frisørkæde og der er ikke bare noget de siger. Frisørkæden er certificeret Grøn Salon. Fra det øjeblik du træder ind ad døren i en ZENZ salon, kan du mærke forskellen. Her er luften naturlig ren på grund af fraværet af kemiske produkter. Hos ZENZ er sundhed og bæredygtig tankegang en selvfølge. Derfor har de udviklet deres egen serie af Svanemærkede og AllergyCertified produkter (ZENZ Organic Products), og det er selvfølgelig de eneste produkter de bruger. ZENZ går ikke på kompromis med bæredygtighed og ønsker at reducere produktionen af ny plastik, derfor henvendte de sig naturligvis til Re-Plastic for at møblere deres Vesterbro-salon.

derfor henvendte de sig naturligvis til Re-Plastic for at møblere deres Vesterbro-salon.

Re-Plastic omdanner brugte Carlsberg DraughtMaster fustager til nye møbler. Ligesom ZENZ gør med sine produkter, tilbyder Re-Plastic et mere bæredygtigt alternativ til deres kunder. Re-Plastic har specialdesignet to nye produkter, der passer til ZENZs behov: skranker og reoler. Møblerne er designet til at fremhæve deres produkter, og det er en succes ifølge Jørgen Skjødt, administrerende direktør: ”Nu hvor de har set resultatet, ønsker alle de andre saloner de samme produkter, der er skabt en smuk sammenhæng mellem æstetik, funktion og bæredygtighed”.

Ved at varme-presse de brugte fustager, lavet af plast,

Ved at varme-presse de brugte fustager, lavet af plast, fremkommer et unikt resultat: marmor lookalike. Dette look er meget attraktivt, og kombineres det med træ skabes et smukt samspil mellem materialerne og farvernes kontraster. Dette gør sig gældende ved ZENZ reolerne, som er lavet af Dinensens eg afskæringer. Igen, sparer de på ressourcerne og redder hvad andre betragter som affald. Re-Plastics produkter er den perfekte synergi mellem design og bæredygtighed. 

Denne succes skal gentages: ZENZ har allerede aflagt en ordre på et nyt skræddersyet møbel fra Re-Plastic. En refillstation så ZENZ kunder kan genopfylde deres tomme emballage med f.eks. shampoo og medvirke til at reducere forbruget af plastik.

Du kan se flere af Re-Plastics reference her og læse mere om ZENZ her

Mere om produktet Plader af genbrugsplast

Plader af genbrugsplast

Produceret ud fra upcyclet plastik

Stole, fodskamler og sæder

Stole, fodskamler og sæder

Sæt dig med god samvittighed

Læs mere

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår