Re-Plastic - besøg af klimaordfører Tommy Ahlers

Annonce – Dato 12 nov 2020

Re-Plastic (Christian Wittrup samt Morten Risom Nielsen) og Ditte Lysgaard Vind havde 9. november 2020 besøg af klimaordfører fra Venstre, Danmarks Liberale PartiTommy Ahlers, samt deres samarbejdspartner, Christian Wulff Søndergaard fra Carlsberg Group.

Dialogen gik på synergien imellem bæredygtig forretning, muligheder og barrierer, regulativer, lovgivning og hvordan danske erhvervsmuligheder kan og skal gå hånd i hånd med ansvarlig brug (og genbrug samt upcycling) af jordens knappe ressourcer. De takker for interessen, og fortsætter deres daglige arbejder for at skabe en mere bæredygtig produktion og forbrug på tværs af brancher.

Re-Plastic, besøg af Tommy Ahlers vedr. upcyclet plastic

På billedet ses et Re-Plastic bord upcyclet af Carlsberg Draughtmaster plastmateriale. Følg deres udviklinger, produkter mm. på www.re-plastic.dk og følg gerne Christian og Morten på LinkedIn. Re-Plastic er meget glade for de fortsatte henvendelser de får fra virksomheder, der har en affalds-strøm af plastic, som de i samarbejde med Jer, ønsker at omdanne til en ressource.

Firmaprofil

Virksomheden Re-Plastic ApS er medlem af Plastindustrien og arbejder udelukkende med upcycling af plastmaterialer. Første soft-launch er en lancering af bordplader til fx hæve-sænke borde samt café-borde. Primo januar 2021 vil Re-Plastic foretage det store launch med skelsættende nye produkter, produceret ud fra upcyclet plast-affald.

Yderligere information: www.re-plastic.dk, tlf.  2490 8010, e-mail: info@re-plastic.dk

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår